Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Via Baltica - Łomża czy Białystok? |
Myślę że w Białymstoku interesy biorą górę nad rozumem. Czy uda się uniknąć katastrofy? Równowaga gospodarcza w regionie północno wschodnim Polski raczej nie spędza snu z oczu białostockich władz województwa.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Via Baltica - Łomża czy Białystok? |
Polecam lekturę: http://www.lomza.pl/index.php?wiad=841 Po przeczytaniu tego nasuwa się jedno pytanie: "co wygra? racja merytoryczna (Łomża) czy polityczna (Białystok)?" Zwracam też uwagę na "działania" naszych parlamentarzystów w tej kwestii. Owszem, w sprawie obwodnicy miasta odzywa się Poseł Kołakowski, ale w sprawie Via Baltiki - żaden. Mam nadzieję, że decyzję o wyborze trasy podejmie ten, kto będzie dawał kasę na tę drogę.
|
|
http://wiadomosci.onet.pl/1631212,11,1,1,item.html Czyżby wreszcie zaczęto podejmować decyzje z użyciem rozumu i logiki, a nie partykularnych interesów klik? _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
zdecydowanie jestem za trasą przez Łomżę
|
|
Co się dzieje!? Zgadzam sie z kiermkiem(!), że Via powinna przebiegać przez Łomżę! No i tak ma być wg najnowszych wiadomosci!
|
|
i nie uważam tak dlatego żeby zrobić na złość śledzikom ale widzę w tym rozwój regionu. Szansa dla Łomży Kiedyś napisałem tu na forum, że największe miasta rodzą się przy głównych szlakach handlowych. Jest więc okazja żeby znaleźć się za jakiś czas na ważniejszych mapach :)
|
|
To jest oczywiste. Jezeli ktos komus robi zlosliwosci -to sledziki nam kiermek a nie na odwrot. My nie mamy nic do gadania. -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |