Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jakie wolicie najbardziej? |
Jakie wolicie najbardziej pieseczki:kundelki czy rasowe? I dlaczego?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jakie wolicie najbardziej? |
pewnie że kundle
|
|
Osobiście wolę kundelki!!! Są przemiłe i mądre! Ale rasowe też są milusie! Pozdro dla wszystkich sympatyków zwierząt! I głosujcie na schronisko "Arka" w Łomży: www.krakvet.pl
|
|
kundelki:) ale ja mam rasowke i tez fajnie:) i jest fajnie
|
|
kundelka
|
|
mi to rybka aby był fajny ale bardziej rasowe ;p
|
|
Wszystkie fajne. Ale qndelki są owocem ludzkiej bezmyślności, niestety... A temat to prowokacja? Pozdrawiam.
|
|
A ja mam kundelka! A temat brzmi dwuznacznie! Tak miało być! Jednak niewielu się przyznało, że dało się sprowokować! :))
|
|
Boksery i syberiany husky czy jakos tak xD są fajne :D jeszcze owczarki niemiecki długo o krótko włose są zajedwabist* xD
|
|
wszystkie psy są dobre,tylko za długo się gotują
|
|
owczarek kaukaski - duze masywne wlochate bardzo pocieszne i oddane pieski niestety uparte jak cholera (zreszta podobnie jak ja :P) ciezko jest je wytresowac ale sa dosyc inteligentne i bronia swego terytorium jak zadne inne. Niestety moja ostatnia suka zachorowala na raka ale nie jeden sasiad przechodzil na druga strone ulicy chcac przejsc obok mojej posesji. Pamietam ja kiedys jednego sasiada kiedys od tylu zaszla skoczyla mu na plecy i dala buziaka w ucho :D Moj ojciec ja nauczyl ze jak sie z kims witala to stawala na 2 lapach i dawala buziaka Sasiada chciala przywitac a ten zbladl jak sciana. Ubaw po pachy... W obecnosci domownikow pies jest bardzo spokojny nawet jezdzenie rowerem po jego ogonie nic mu nie robilo ale jak tylko ktos podniusl reke na kogos z domownikow lub chociaz glos momentalnie reagowala... Polecam naprawde wdzieczne pieski tylko trzeba mniec dla nich anielska cierpliwosc no i te wlosy :/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |