Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kot i pies |
ktos ma kota?mozna samemu pazurki obciac? i jak czym? i co do psa.potrafi jesc caly dzien az niewiem czy żalowac zeby neizdechl zprzejedzenia zycie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kot i pies |
dorosłego psa powinno sie karmic tylko raz dziennie jest ryzyko jest zabawa
|
|
Koty same ścierają sobie pazury. Jeżeli trzymasz w bloku kup u weterynarza lub w sklepie z akcesoriami taki słupek ze sznurkiem do ostrzenia pazurów bo będziesz miał wszystkie meble porysowane.
|
|
takie cos juz mialem dla kota to dalej wolał meble a tego nieruszal dopuki sie go na to niewlozy. kot ma coraz bardziej ostrzejsze pazury proponuje obciecie. a dla psa raz dziennie to zamalo zycie
|
|
curtis kto ci takich glupot nagadal? moze wode tez 1 raz podajesz? pies powinien jesc 2 razy dziennie
|
|
i jeszcze jedno.w schronisku dla zwierzat wojjska pol. sa jakies rasowe koty? zycie
|
|
pies doroslly powiennien dostawac jesc raz dziennie, a wody pod dostatkiem. i jest fajnie
|
|
madziusmadzius ty jak dorosniesz to tez niech ci daja jeden raz zjesc ale tak zebys sie najadla na caly dzien- to bys zygala dalej niz widzisz !!!! pies powinien jesc 2 razy dziennie rano i w godzinach popoludniowych blizej godziny 17-18 tak zeby mial sile i ochote na dlugi spacer przed noca!!!oczywiscuie okolo 22-23 ostatnie krotkie wyjscie;)
|
|
nie nie nie i jeszcze raz nie!!! doroslego psa karmimy raz dziennie!!! powtarzam raz dziennie!! i jest fajnie
|
|
tak powtarzaj powtarzaj - szkoda mi twojego psa!!!
|
|
zgadza się,pies dorosły powinien dostawać jeść raz dziennie ale do syta
|
|
a ktos mnie poparl:) moj pies ma sie dobrze:) je raz dziennie do syta mieso, ciagle ma tez na wyciagniecie lapy sucha karme i wode;p i jest fajnie
|
|
pies nie je do syta!!! to nie swinia - do syta jedza np weze -raz w tygodniu tak ze ruszac sie nie moga - dzisiejszy pies nie jest mysliwym - nie traktuje posilku jak zdobyczy i nie je na maxa bo nie wie kiedy trafi sie nastepny posilek!!! PIES POWINIEN JESC 2 RAZY DZIENNIE!!! zrozumcie to wreszcie
|
|
to dlaczego kazdy weterynarz mowi ze raz dziennie?? dlaczego biorac psa ze schroniska otrzymalam taka wskazowke?? uwazasz sie za takiego madrego?? a zdajesz sobie sprawe ze pies moze zdechnac od nadmiernej ilosci spozywanego pokarmu?? i jest fajnie
|
|
dlatego nie karmi sie do syta !!!!!zeby wlasnie sie nie przezarl i nie zdech!!!naprawde poczytaj troche o ssakach i zorientujesz sie jak wyglada prawidlowe karmienie zwierzat a w schronisku to nie mam pojecia kto ci takich glupot nagadal!!! i powiedz ktory wet chyba z woj.polskiego!!! hahaha byl juz ten temat
|
|
bosheeee ja wiem swoje ty wiesz swoje i tyle. WYJDZ i jest fajnie
|
|
sprawdz jak wyglada metabolizm ssaka jak wyglada spalanie tluszczow przyswajanie bialek- weglowodanow prostych oraz zlozonych i wtedy ocen jak powinnas karmic psa!!! i sama WYJDZ i ludziom nie mieszaj w glowach!!!
|
|
NO JAKI PRZYDUPAS. WYJDZ Z TAD. FORUM JEST OD TEGO ZEBY KAZDY MOGL WYRAZIC SWOJE ZDANIE I OPIENIE. NIE NEGUJ TEGO BO GOWNO WIESZ:) i jest fajnie
|
|
jak zwykle klutnie cisza ku.rwa!;]a co zkotem i pazurami? jakies informacje dostane? a co do psa to niepowinno sie wydzielac..moj wtedy kiedy jest glodny to sam idzie i jje.raz dziennie to blby wychudzony jak nic zycie
|
|
"Z TAD" to gowniaro ty mozesz wyjsc a przydupas to na ciebie wolaja na podworku- wtracasz swoje madrosci w kazdy post a nie masz nic do powiedzenia przyklad ---dobry psycholog i psychiatra w Łomży---- odpowiedz madziusmadzius--------kurde ja kiedys mialam stycznosc z psychologiem dzieciecym nie pamietam jak sie nazywala bo to bylo dawno, ta pani przyjmuje w szpitalu w poradni psycholigcznej dla dzieci---------dzieciaku puknij sie w glowe
|
|
o kotach niestety malo wiem - ale koli prawie codziennie kocica przynosi mysze:) ciekawy sposob na odwdzieczenie sie za opieke:)
|
|
koli?:P zycie
|
|
DOCTORR BADZ GRZECZNYM PIESKIEM I POSLUCHAJ SIE JAK PANI MOWI WYJDZ!!! WYNOCHA!!! A PODZIESZ MI Z TAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 i jest fajnie
|
|
madzius madzis wyluzuj odrobine..znasz użytkownika annamira wlasnie ma taki charakter i niepowiem bo kawal dzi.wki zniej..niebiesz zniej przykladu zycie
|
|
koli= kolegi - madziusmadzius posluchaj niedouczona suczko nie ublizaj starszym i nie szczekaj jak nie bylo komedy glos - jak mi brakuje argumentow to nikomu nie ublizam ale widze ze ty masz malutki rozumek i tylko na tyle cie stac
|
|
hmm annamira cos mi tu mowi ale nie zebym od razu znala:) jestem jaka jestem lubie jak jest moje zawsze na wierzchu jestem klotliwa i okropna ale coz co ja na to poradze?? i jest fajnie
|
|
doctorr nie wiem czy jestes odemnie starszy ale wiesz ze to ze ktos ma wiecej lat nie zawsze oznacza ze jestes madrzejszy i dojrzalszy. i jest fajnie
|
|
doctorr nie wiem czy jestes odemnie starszy ale wiesz ze to ze ktos ma wiecej lat nie zawsze oznacza ze jest madrzejszy i dojrzalszy. i jest fajnie
|
|
zgadza sie ale mozna to dostrzec obserwujac posty oraz sposob odpowiadania - ripost a w tym przypadku naprawde twoje sa czasami nie na miejscu!
|
|
luzik i jest fajnie
|
|
luzik:)
|
|
Pies powinien jeść raz dziennie. Ewentualnie i w ostateczności: dwa razy dziennie, ale wtedy małe porcje ok. 6.00 rano i 19.00 wieczorem. Kto karmi tak rano? :) Woda non-stop świeża. Psy i wilki w naturze jedzą raz na kilka dni. Pozdrawiam.
|
|
a kaczka ile razy dziennie powinna jeść? marCelus resurection.
|
|
Dorosły pies powinien jeść raz dziennie i cały czas dostęp do wody SWIEZEJ, porcja mięsa z wypełniaczem czyli kasza np. gryczana, jęczmienna albo makaron .Szczenięta powinny dostawać częściej w mniejszych porciach.
|
|
tak psu kasze makaron tak bardzo rozsadne bardzo
|
|
adamus psy w naturze???nie masz na mysli smietnisk pod blokami a co do wilkow to juz rozwinalem temat i to sie zgadza- zreszto karmcie jak chcecie to wasze futrzaki")
|
|
Tak doctorr, psy w naturze. I nie dawajcie psu makaronu, kaszy. Tylko sucha karma (droga) i kości. Jak kogoś nie stać na psa, to po kiego grzyba go sobie przygarnął? Pozdrawiam.
|
|
to byla ironia z mojej strony na temat kasz itd. ja psa karmie tylko miesem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |