Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mieszkania Zacharzewski&Skowroński development |
Czy ktość z Was zakupił mieszkanie w nowopowstających blokach budowanych przez Zacharzewski&Skowroński development? , co sądzicie o mieszkaniach zarządzanych przez wspólnotę mieszkaniową.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mieszkania Zacharzewski&Skowroński development |
Tak-ja kupiłam mieszkanie od tego developmenta,wiem na pewno,że to będą bloki wybudowane w najnowocześniejszej technologii,a jak za rok odbiorę to napiszę więcej-a co do wspólnoty mieszkaniowej to narazie dokładnie nie wiem jak to wygląda-sama jestem ciekawa,ponieważ obecnie mieszkam bardzo długo w bloku wybudowanym przez łomżyńską spółdzielnię mieszkaniową Człowiek jest jak szkło,dopiero go poznasz,gdy się nim skaleczysz...
|
|
Co można uważać za najnowocześniejszą technologię w budownictwie i co daje to dla nas mieszkańców? Czy bloki takie posiadają wentylację z filtrami pyłowymi? Ogrzewanie podłogowe, własne ujęcie wody, własne szambo z oczyszczalnią, video-domofony, dozorcę, czy będą ogrodzone, czy ściany będą dobrze wygłuszone, energię słoneczną (aby zmniejszyć koszty użytkowania dla końcowego mieszkańca) ... itp... można wymieniać wiele...... wątpie, żeby te bloki miały chociaż 10% tego co wymieniłem....
|
|
tomeknet nie wiesz ze reklama dzwignia handlu ciekawe czy megii cos tam zaplaco za reklame
|
|
Prawda jest taka, że boom na mieszkania w Łomży już się zakończył, rynek się nasycił, a ludzie kasy już nie mają nawet na drogie kredyty. Więc mieszkania u tego jak i innego dewelopmenta jeszcze są wolne. Tak samo jak sprzedaż mieszkań używanych w Łomży. ludzie ogłaszają się po kilka miesięcy już. ich błąd że żądają zawyżonych cen.
|
|
dokladnie. łomża to nie warszawa
|
|
dokładnie, a warszawa , to tez nie swiat a na swiecie są tańsze mieszkania niz w W-wie. " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
chodzi mi o to ze o ile ceny warszawskie mozna wytlumaczyc- stolica, rozwiniety osrodek kulturalny, infrastruktura itp o tyle o lomzy nie mozna tego powiedziec, a szukajac mieszkania spotkalam sie z tym ze sprzedajacy zyczyli sobie po prawie 5 tys za metr co dla mnie jest kompletna absrakcja
|
|
Spokojnie z kupnem mieszkania nalezy poczekac , aż ci wiejscy developerzy naucza się pisac i czytać. A nie tylko krowy doić. " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |