piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
INET NETWORK - Ciąg dalszy...

cytuje ...
---------------------------------
Piątek, 13 Luty 2004
PRZYSPIESZAMY., Od 1.03.2004 przyspieszamy..... a dokładnie wszystkie osoby mające abonament inny niż 32kbps i mieszkające w zasobach SM PERSPEKTYWA, będą mogły mieć udział w łączu większy niż wykupiona przepływność jeśli łącze nie będzie obciążone. Oznacza to efektywne przyspieszenie dostępu do internetu prawie we wszystkich godzinach. Osoby posiadające najniższy abonament pozostaną na starych warunkach z tą róznicą, że dostęp do poczty i www będzie znacznie wydajniejszy co w praktyce oznacza również większy komfort pracy...

--------------------------
dzis 27 kwietnia ..... jak nie widać tak nie słychać.... olanie na maksa
mija drugi miesiąc a tu jak nie było poprawy tak nie ma....

a co najlepsze ....

---------------------------
cytuje

Poniedziałek, 22 Marzec 2004
WICHURA, Niestety, szkody spowodowane złą pogodą dały się i nam we znaki, uszkodze linie energetyczne spowodowały zaniki napięcia, które uniemożliwiły poprawną pracę naszych urządzeń na niektórych obiektach... Za utrudnienia przepraszamy

------------------------------
heheh to to już szczyt ... zwalać wszystko na wiatr....

cytuje....

Czwartek, 1 Kwiecień 2004
SWITCHE, Wykryliśmy wadliwe działanie niektórych switchy(przełączników). Wadliwe działanie następuje tylko w przypadku przechodzenia przez porty switcha większej ilości pakietów, usterkę można wykryć pingując bramę. Adres IP bramy różni się od adresu IP komputera tylko cyfrą "1" na końcu. W przypadku utrzymywania się czasów do bramy powyżej 50ms przez dłuższy okres, prosimy o informację na temat...

------------------------------

jak nie wiatr to switche.....

ciekawe co będzie w poscie 1 maja czy 1 Czerwca....

pewnie że bloki są za wysokie.... i internet nie będzie działał....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: INET NETWORK - Ciąg dalszy...

ja tylko czekam kiedy będE mógł przestać płacić abonament i więcej nie dam im zarobić ani grosza . Powinni mi zwrócić za telefony kiedy do nich dzwoniłem z wiadomoścą że internet nie działa albo działa tak że nie można nawet poczty wysłać (taki zajebiaszczy przesył - abonament średni 64 kb).Dam zarobić operatorowi z kablówki albo komuś kto za rok za godziwe pieniądze da godziwy dostęp .Jeszcze tylko rok .

wiseguy

Odpowiedz na tę wiadomość
 Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org