Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wszyscy chodzimy rozdrażnieni, dlaczego ? Co nas tak denerwuje ? |
Dlaczego jestesmy coraz bardziej źli na wszystko? Co jest tego powodem ?? Moim prywatnym zdaniem szkoła nas do tego doprowadza,a raczej nauczyciele w niej uczący. Czekam na wasze wypowiedzi. Grisza
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wszyscy chodzimy rozdrażnieni, dlaczego ? Co nas tak denerwuje ? |
Nie chcę, żeby to zabrzmiało jak głos starego stetryczałego namolnego emeryta z parkowej ławki (choć pewnie dla Ciebie takim jestem), ale zapewniam Cię, że będziesz jeszcze miło wspominał czasy szkolne. Ja w każdym razie wspominam miło. Poczekaj, aż wylecisz spod opiekuńczych skrzydełek rodziców. Pozdrawiam. grover
|
|
cytuje... Autor (ka): grisza (---.lom.vectranet.pl) Data: 27-04-04 15:34 Dlaczego jestesmy coraz bardziej źli na wszystko? Co jest tego powodem ?? Moim prywatnym zdaniem szkoła nas do tego doprowadza,a raczej nauczyciele w niej uczący. Czekam na wasze wypowiedzi. (on \ ona) grisza Zapewne szkoła to głowny problem. Ciepło się robi a tu trza w szkole siedzieć. pozdro grisza
|
|
Niestety. Wakacje powinny się zaczynać 1 czerwca! Pozdrawiam
|
|
Wiossenna deprecha...
|
|
To ci dopiero! Szkoła- denerwuje, wiosna- rozprasza, hormony-buzują, życie- zniewala, politycy- wk.....ją, co pozostaje? Tylko pogadać na Forum i jakoś sie ułoży:-) Zbych
|
|
Po prostu macie za dużo wolnego czasu ! dlatego głupoty przychodzą do głowy ! Gdybyscie się czymś sensnym zajęli to nie byłoby tylu głupich postów !
|
|
Wiosna idzie a w sercu się gotuje.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |