Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Derby podlasia ??? A to dobre, hehe... |
Myślałem, że mnie już nic w życiu nie zaskoczy... "Gratulacje" dla autora bannera, hehe.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Derby podlasia ??? A to dobre, hehe... |
ptysiu lomza jest w woj. podlaskim a to ze prawidlowo lezy na pograniczu mazowsza to inna sprawa. jestesmy tam gdzie jestesmy...
|
|
siatkarki na kaukaz
|
|
hehe urzad skarbowy troche racji w tym jest :))
|
|
ci ludzie nie potrafią zrozumieć że ŁOMŻA NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z PODLASIEM, derby to mogą być ŁKSu z Jagą
|
|
a ten ŁKS to zzzzzzzz kąd ?
|
|
urzad skarbowy ty jestes kot je bany a kot nie jest czlowiekiem i nie ma zadnych praw!!! bigi2004
|
|
bigi2004 a czemu Ty go wyzywasz zaraz? Masz do niego jakiś problem to zostaw mu kontakt i po sprawie. A autor bannera to przeszedł sam siebie he jakie DERBY ? to jakaś masakra jest
|
|
bigi2004 żeś się popisał słowotwórczością a ja napisze tak: wąchaj klapki swojej babki wulgarny buraku i do zobaczenia :)
|
|
urząd skarbowy ja do Ciebie osobiście nic nie mam , ale nawet fani Jagiellonii wiedzą,że ŁKS jest z Łomży i troszke mnie to zdenerwowało. pozdro bigi2004
|
|
bigi 2004 - chłopie a ty znasz coś takiego jak IRONIA ??? Bo takową zastosował właśnie urząd skarbowy w odpowiedzi na drugą część posta lock48, który zasugerował (być może nieświadomie), że derby (podlasia ?) to mogą być tylko ŁKS-u z Jagą. Ludzie - MYŚLCIE !!! To naprawdę nie boli...
|
|
"derby podlasia" - nie; ale "derby podlaskiego" - formalnie mogłyby być chyba. co? :) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Derby wojewodztwa podlaskiego - taka nazwa jest poprawna. No to kto idzie jutro na derby "podlasia" hehe ?
|
|
ewentualnie derby w podlaskiem, a z drugiej strony to nie wiem po cały ten zgrzyt, i tak dla całej Polski jak też dużej liczbie łomżyniaków, Łomża leży na podlasiu. A fakt że należy do północnego mazowsza z tego co widzę jest tylko w świadomości nie wielkiej ilości mieszkańców.
|
|
Derby serka z-pod-laski i ***.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |