Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
...kto oglądał |
...film "Zeitgeist" ? Jakie są Wasze opinie ? ________ Malachit
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ...kto oglądał |
a ty nie masz lepszych tematow? ściemka wszystkim
|
|
moze byc ciekawy zobaczymy jaka bedzie riposta willisa:)
|
|
|
...chyba nikt bo zerowy prawie odzew. ________ Malachit
|
|
moze opisz o czym ten film i czy warto go oglądać?
|
|
...ogólnie o tym że Amerykanie myślą że mają pełnię swobód obywatelskich a nie widzą (skutecznie tumanieni przez media) że z dnia na dzień stają się niewolnikami, a wąskie grono ludzi dąży do tego by cały świat zniewolić w imię kontroli. Wiecie taki orwellowski świat.... :(. Najciekawsze i najsmutniejsze jest to że w tej teorii spisku wszystko pokrywa się z faktami... ________ Malachit
|
|
Mam nadzieję, że nie doczekam takich czasów, kiedy dzieciom moich dzieci i ich dzieciom będą instalować pod skórę implanty, dzięki którym będzie można znać każdy ruch delikwenta. Brrrrr!
|
|
Ja oglądałem, pierwsza cześć filmu to bzdury, z dalszą częścią filmu się zgadzam wszystko do tego zmierza. Jak ktoś chce obejrzeć ten film to jest dostępny na http://video.google.com/videoplay?docid=-5870901554543719947
|
|
podbijam temat bo film bardzo ciekawy ________ Malachit
|
|
oglądałam....robi wrażenie, ale wiesz z tymi faktami to jest tak, że jak ktoś nam cos przedkłada w sposób, (nazwę to) pseudonaukowy to mamy tendencje w to wierzyć, zajrzyj na strone www.tomaszwitkowski.pl, to także o faktach i jak łatwo nam idzie w nie wierzyć.
|
|
Zachęcony przez Malachita obejrzałem film. <Kolumb pisze.... a oglądałem, pierwsza cześć filmu to bzdury> a niby gdzie te bzdury? Faktycznie religia chrześcijańska oparta jest w dużym stopniu na wcześniejszych religiach, co w zupełności nie przeszkadza mi w wierze w Boga. Wiara nie wynika z wiedzy tylko... słowa mi zabrakło... po prostu wiary. Albo wierzysz albo nie. Dla mnie wręcz potwierdzeniem istnienia Boga jest to że przed narodzinami Jezusa ludzie czcili Boga. Dzięki Malachit, ciekawe teorie spiskowe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |