Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Karta motorowerowa |
Witam mam pytanie w jaki sposób moge zdać na karte motorowerową w jak najszybszym terminie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Karta motorowerowa |
Przedewszystkim ja zdac heheheeh:P
|
|
to wiem ale gdzie mam iść żeby zdać
|
|
mozna zdac na nią w WORDzie (na Zjezdzie) .z tego co wiem to najszybciej bedziesz mogl w czerwcu,chhyba ze jakos sobie zalatwisz w innym terminie:P.a tak w ogóle po co ci karta o tej porze roku <wow> niedlugo bedzie śnieg to raczej sobie nie pojeździsz
|
|
A wie ktos od jakiego wieku mozna zdawac na ta karte? Pozdrawiam: Grey
|
|
w kodeksie drogowym sprawdz
|
|
o ile by nie bylo napisane to i tak za malo...na takie gowno co pierdzi powinno byc prawo jazdy...albo chociaz egzamin taki sam jak na prawko... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Uprawnienia na kartę motorowerową można otrzymać po ukończeniu 13 lat.
|
|
chce zdawac na karte motorowerowa a nie wie od ilu lat mozna? czlowieku doksztalc sie w przepiusach najpierw bo zaliczysz dzwona przy najmniejszym skrzyzowaniu tym motorowerkiem. Zgadzam sie ze zly_czlowiek, zrobic porzadny egzamin a nie tescik i do ruchu miejskiego. A co gorsza bez kaskow potem jezdza.
|
|
"ale co tam kodeks ruchu drogowego, przepisy i znaki na drodze...! ja mam karte motorowerowa i wszystko mi wolno!"- przecietna osoba (maloletnia)...ktora jezdzi na skuterze...osobiscie wole okreslenie kosiarka lub suszarka i uwazam, ze powinno to byc zakazane do ukonczenia 18 lat...tak jak prawko ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |