Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Głosowanie na schronisko "Arka" |
Do końca października można głosować na schronisko dla bezdomnych psów "Arka" w Łomży. Konkurs organizuje sklep internetowy Krak-Vet, który każdego miesiaca przeznacza 5% zysku sklepu na pomoc schroniskom. Pomoc otrzyma to schronisko, które w głosowaniu zdobędzie największą liczbę głosów! www.krakvet.pl - tam po zarejestrowaniu się, mozna oddać głos! Październik jest miesiącem dobroci dla zwierząt - zrób coś dobrego dla piesków przebywających w schronisku i zagłosuj! Robiąc niby tak niewiele, możesz zrobic naprawdę dużo! Ważny jest kazdy głos!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Głosowanie na schronisko "Arka" |
juz za pozno, dawalam taki post w tamtym tygodniu bez skutku:)w tym miesiacu jest poprostu za duza konkurencja trzeba sprobowac moze w grudniu?:)
|
|
nie zaśmiecaj forum ___POLAK___TO___JA___
|
|
uspokujcie się dzieci. "juz za pozno, dawalam taki post w tamtym tygodniu" - żenada
|
|
hej Paulina! wiem, że był Twój post, widziałam go! ciagle nie tracę nadziei! w końcu czy to naprawdę takie trudne: zebrać 600 czy nawet 1000 osób z całej Łomży, które kochają zwierzaki i chcą pomóc!? nie wierzę!! jeśli teraz sie nie uda to ani w grudniu ani nigdy więcej nie przyłozę sie do tej akcji! Jeśli tak mało jest ludzi skorych do pomocy to wolę sie skupić na innych formach pomocy schronisku! Ale gdzie są w końcu wszyscy, którzy deklarują swoją sympatię i miłosć do zwierząt??!!! Obłuda jest wszędzie!! smutne to! więc: "Still I'm sad" !! pozdrawiam!! p. s. zgubiłam Twój nr tel, bo miałam na kartce i nie zapisałam a karteczka ... gdzies sobie wsiąkła!!
|
|
Idz do Arki daj im dwie stówki, pomożesz. Obrończynie ucisnionych zza komputerowego biurka...
|
|
Hi pierre!! Ile razy byłeś (aś) w schronisku "Arka"? Może zmieniałeś (aś) wodę w miseczkach pieskom?? Albo gówienka sprzątałeś (aś) po nich? Może jakąś budę udało Ci się odnowić? Gratuluję wytrwałości!! To cudowne, że jest ktoś, kto nie tylko siedzi za biurkiem ale też działa aktywnie w schronisku, wśród pieseczków!! :) A moze jednak zdecydujesz się i przekażesz te dwie stówki o których piszesz?? Ktoś musi dać dobry przykład! Dlaczego nie masz to być TY?
|
|
Nie obchodzi mnie los tych kundli.
|
|
ehhh najłatwiej powiedziec "kundli"... z pieskiem sie fajnie pobawic prawda slodkie szczeniaczki ale jak trzeba cos pomoc to .... ja nadal jestem zdania ze czlowiek ktory odnosi sie pogardliwie do zwierzat odniesie sie tak samo i do czlowieka jak przyjdzie cos zrobic, tu chodzi o wspolczucie wymowka zawsze sie znajdzie ja pomagam schronisku i nie tylko ale to za malo a skoro zza biurka za pomoca jednego klikniecia mozna cos zrobic(bo znalazl sie ktos kto sponsoruje karme dla psow) to dlaczego tego nie zrobicie? a co do zasmiecania forum, jest tu ze sto tematow beznadziejnie glupich i niepotrzebnych, ale jakos na ich temat sie nikt nie wypowiada jesli uwazacie ze ten post jest taki sam to po prostu nie zagladajcie tu i nie komentujcie forum jest dla wszystkich i kazdy ma prawo zalozyc jakis temat uszanujcie to a jak sie nie podoba to nie czytacie zaoszczedzicie na czasie i nie bedziecie marnowac sobie wzroku dlugie siedzenie przed komputerem szkodzi.... post pojawia sie kolejny raz bo czasem o pewnych rzeczach trzeba przypominac
|
|
dzięki justine za Twe słowa! cieszy mnie fakt, że są jeszcze osoby, którym nie jest zupełnie obojętny los tych zwierzaków w schronisku! w końcu to właśnie dzięki ludziom (zapewne pokroju pierre) te pieski tam się znalazły!
|
|
Heh Beth nie lam sie to ze ludzie nie chca glosowac to jeszcze nic:)sluchaj naprawde mysle ze warto sprobowac jak z konkursu znikna fundacja rottka i uciechow :)bo oni potrafia w ciagu dnia zebrac 500 glosow eheh:)to jest solidarnosc :)a niektorymi ludzmi z forum sie nie przejmuj poprostu na sile probuja zaistniec na forum skandalicznymi wypowiedziami :)heh:)powodzonka:)jezeli do ciebie wysylalam smsa w sobotke to odezwe sie ponownie;)
|
|
Paulina! W sobotę nie do mnie wysłałaś smsa! Poznałyśmy sie zupełnie niedawno, w schronisku "Arka"!!! Rozmawiałyśmy o tej akcji Krak-vet! Podawałaś mi nr tel babki z Wa-wy! / Lodówka potrzebna w schronisku!
|
|
Jeszcze jedno Paulino! nie przejmuję się tymi chorymi wypowiedziami różnych osób ale to głupie kiedy wypowiada sie ktoś, kto nie ma o sprawie zielonego pojęcia!
|
|
Ja zaglosowalem :) Zajelo to kilka minut,a jezeli ma pomoc to mi szkodzi ;)
|
|
Dokładnie - kilka minut a mozna zrobić coś fajnego! Dzięki wszystkim, którzy głosują na "Arkę"! Musi nas być "nieco" więcej! :)
|
|
nie ma za co dziekowac:) juz niedlugo postaram sie znowu zjawic u Was w schronisku z czyms dla psiakow komentarzami pewnych osob nie ma sie co przejmowac trzeba robic swoje i juz
|
|
justine! masz rację odnośnie niektórych komentarzy! a dobre słowo nigdy nie zaszkodzi, więc raz jeszcze: dzięki! :)
|
|
Mówią w RaDIO o głosowaniu, piszą na forum, ulotki roznoszą a głosów malutko! Co się dzieje? :(
|
|
Głosowanie zajmuje 4 minuty...pozdro i zachęcam innych do udziału. Może dla kilku schronisk będzie wsparcie - nie zniechęcajcie się i głosujcie
|
|
:)) kilka głosów przybyło! ale do 700 sporo brakuje! :(
|
|
Głos oddany!Głosujcie, to nie zajmuje wiele czasu, a moze pomóc. HEJ!
|
|
Dzięki, dzięki! Baardzo wrażliwi i solidarni ludzie są w Łomży a w dodatku miłośnicy zwierząt!! Warto zrobić coś wspólnie! Ale nie tu, nie w Łomży. Każdy dba tylko o siebie! :(
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |