Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
*** S Y L W E S T E R *** |
Co proponujecie na Sylwestra? Nie chodzi już o jakieś konkretne imprezy na ten rok, ale może byliście gdzieś w zeszłym roku i było... Sylwestrowo :) Co lepsze: bal czy domowa imprezka? Jak bal, to gdzie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: *** S Y L W E S T E R *** |
najlepsze to balety są...
|
|
S.G. : ja byłam w zeszłym roku w Kiermusach jessst tam cudnie i urokliwie, pyszne jedzenie i super impreza. Wiedza daje pokore, dziwi przeciętnego, nadyma małego... L. Tołstoj
|
|
najlepsza domowa imprezka, ale za wczesnie nic nie wolno planować :P
|
|
w zeszłym roku byłam w Vip-ie.Impra z DJ-em,super zabawa!!!
|
|
A ja w zeszlym roku mialem 5cio dniowego sylwka na mazurach, z tego co pamietam bylo zaJE****
|
|
bylam w tamtym roku w retro. muzyka super, zespol gral bardzo ladnie, dania gorace pycha. munusem byla ilosc przystawek. dosc szybko je zjedlismy (albo my tacy zerci, albo faktycznie bylo za malo) to byl ich pierwszy sylwek, wiec mozna wybaczyc. ogolnie bardzo nam sie podobalo.
|
|
Dzięki.Jeśli coś będziecie już wiedzieć o jakichś imprezkach, balach, to dajcie znać co oferują i za ile :) Na razie wiem, że w "Baranowskim" coś będzie, ale...
|
|
Też bym gdzieś pojechał, ale nie mam z kim Marysia
|
|
też bym bym była chętna to może <marker> wybierzemy się razem, bo ja też nie mam z kim;) hehe
|
|
w ubiegłym roku w Retro grał Kartel z Markiem Kłosińskim na czele ... nie wiecie kto w tym roku będzie tam grał ?
|
|
Najlepszy SYLWESTER lusterko i dwa litry samogony!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |