Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zielonym do nieba! |
Fajna akcja! A może by tak posadzić zakątek 4lomza? - zasadźmy kilka drzewek w jednym miejscu! http://www.lomza.pl/index.php?wiad=774 --- PGG
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zielonym do nieba! |
Jestem za! Niech każdy posadzi drzewko i nazwie je swoim nickiem :-) Np. Drzewko Pana "S"! Brzmi sympatycznie... :-PPP Pozdrawiam
|
|
Ekstra - tylko gdzie? Może by tak w jednym miejscu i tak, żeby potem nie wycięli...(bo latają teraz z piłami po mieście i golą drzewa bez pomyślunku). Zbych
|
|
Pod Testera linkiem było to: Chętnych do wzięcia udziału w akcji sadzenia drzew na terenie miasta Łomża, zapraszamy w dniu 24 kwietnia br. (sobota) w godzinach 9:00 - 13:00 na terenie parku im. J.P. II Papieża Pielgrzyma w Łomży. W miarę możliwości należy wziąć ze sobą szpadel oraz ochronne rękawice. Tak więc Zbychu tuż obok Ciebie... :D ...do zobaczenia w sobotę! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
a ja slyszalam ze zielonym do gory .
|
|
Piotrze tylko nie w sobotę! Ja pracuję, ale przyłączyć się bym chciał!. Zbych
|