Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KOMPUTER SPRZEDAM |
Sprzedam kompa..firmy COMPAQ. 64ram plus oddzielnie 128. procek bodajze 400Mhz.dysk 2Giga. cdrom,klawiatura mysz.kable. monitor LITEON 15stka jak nowy. Windows me milenium edition ogladam na nim filmy tv. wiec wsadzic wiekszy dysk i bedzie mozna śmigac.Licytacje rozpoczynam od 150 pln,sam monitor mnie tyle kosztowal od braciaka. kto da wiecej:D ?? zycie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KOMPUTER SPRZEDAM |
jaki to monitor?, ze tyle za niego dales? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
monitor jest prawie nowy więc wszystko tlumaczy.Czekam na oferty. zycie
|
|
Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
on nie jest warty 150 a ty sie pytasz kto wiecej da...
|
|
"monitor LITEON 15stka jak nowy. Windows me milenium edition ogladam na nim filmy tv. wiec wsadzic wiekszy dysk i bedzie mozna śmigac.Licytacje rozpoczynam od 150 pln,sam monitor mnie tyle kosztowal od braciaka." dużo osób za darmo chce się pozbyć starego monitora nawet 17" a Ty mówisz o sprzedaży !?
|
|
kiernek jesli nieintereujesz sie kupnem to po *** piszesz posty zycie
|
|
Oj wątpie wątpie abyś dał rade go opylić no ale zobaczymy może się uda :D
|
|
hahahah w takiej cenie to ty na alegro wyłap[iesz 3 razy lepszego kompa heheh ;)
|
|
komu potrzebny to wezmie niezalezy mi na sprzedazy dlatego tez bawie sie wlicytacje mam co jesc;] zycie
|
|
myślę,że przesadziłeś z ceną
|
|
Za ten komputer moge dac 30zl. Taki kupilem za 20zl na gieldzie :D Ale Tobie dam 30zl, bo po znajomosci z forum :-P Monitor 17'' LG za 40zl mozna kupic...
|
|
komputer sprzedany..poszedl za 190 tak myslalem ze zatyle pujdzie bo juz takie sprzedawalem.. a za 30 zł to ci moge sprzedac samą plyte główną czesc zycie
|
|
Niestety , jak widać ten komp miał wartość zabytkową. Na przyszłość frajerów to szukaj na swoim podwórku.
|
|
Ciekawe kto byl taki zdesperowany lub naiwny :) Za 200 zl to mam 2,8 GHz :> -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
...ciekawe, nie było ofert a komputer sprzedany... taka ściema to tylko w PiSie ________ Malachit
|
|
jeleń jelenia znalazł
|
|
palete takich to bym dal 150... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
gans jak Ty to zrobiłeś???? Powiedz mi jak i gdzie Ty to sprzedales? To moze inaczej... Ja Ci bede sprzedawal za 100zl, a Ty za ile sobie sprzedasz to bedzie Twoj zysk, oki ????
|
|
Kurcze gans. Opowiedz nam o tym. Na forum jest pare osob, ktore chetnie by krecilo z Toba interes.
|
|
Nie istotne jaki komputer ale ważne co zawiera twardy dysk, Przy mnie kiedyś gościu zapłacił 4000 za samego twardziela i co wy na to ?
|
|
fanka bocianka - to musial byc jakis czarny biznes. twardy dysk to byla przykrywka. tak sie pierze pieniadze :)
|
|
widzialem komputery stare . 100 zł to mozesz kupic samą skrzynke z prockiem 100MHz i 8 ram. ZAJRZEC DO KOMISU ***** NIEZASZKODZI zycie
|
|
"Autor: gans (---.lom.netster.pl) Data: 22-10-07 20:55 widzialem komputery stare . 100 zł to mozesz kupic samą skrzynke z prockiem 100MHz i 8 ram. ZAJRZEC DO KOMISU ***** NIEZASZKODZI zycie" Haha, Allegro nie znasZ? za 100 zl mozna kupic calosc > 800MHz -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |