Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DC++ |
Witam! Ludzie potrzebuje pomocy. Potrzebne mi DC++ z osiedlowym Hubem czy jakoś tak:P Ja się nie znam ale moja kumpela powiedziała mi zebys to sobie sciągneła a ja nie wiem jak. :/ Niestey na informatyce sie zabardzo nie znam. A może wiecie skąd moge sciągnać jeszcze photoshopa? Dziękuje za odp. Byle do przodu, byle po prostej.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DC++ |
buahaha, w wiesz co to google??
|
|
Lisiczka daj jakiegoś maila czy coś i wszystko stanie się jasne ________ Malachit
|
|
ale za google się płaci
|
|
malachit...jaki masz nick na hubie? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
hehehe ________ Malachit
|
|
:)) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
pewnie na z:) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
ani na A ani na Z ________ Malachit
|
|
hahahaha juz wiem:D ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
moze na O ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Dziewczyno stuknij sie w glowe. Nawolujesz do przestepstwa, a raczej prosisz o pomoc w jego dokonaniu. Jeszcze na dodatek na publicznym forum, gdzie zaglada policja...
|
|
Na O ?.... no cóż. A niech Ci będzie. ________ Malachit
|
|
na o i na d:) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Malachit jakbyś mógł mi objasnić : lisiczkaaa87@wp.pl Byle do przodu, byle po prostej.
|
|
Lisiczkaa - idź do sklepu i kup sobie potrzebne programy.a co darmowe to google podpowie. nie stać Cię na komputer? nie używaj. To jak z samochodami. Jeśli nie stać Cię na benzynę to nie kupuje się przecież 5litrowego silnika
|
|
Lisiczkaa po hoscie widze zes z ist, wiec sciagnij np strongdc i skonfiguruj wg http://siec.elomza.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=76&Itemid=31
|
|
a tak lekko na marginesie. jaki jest aspekt prawny dotyczący nadawania przez IST telewizji w sieci.Niby my płacimy abonament RTV i powinniśmy mieć zagwarantowany dostęp do telewizji (przynajmniej do publicznej). Z drugiej jednak strony koncerny telewizji kablowej płacą grube pieniądze za licencje na nadawanie ich kanałów. Mam wrażenie że IST na pewno nie ma takowej licencji i w ten sposób działa wbrew prawu
|
|
maciek773...akurat podales do dc++ ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
własnie oto mi chodziło, żeby dostac sie do lokalnej sieci. A dc pożyczyłam od kumpla legalne;) Zamykamy temat;) Byle do przodu, byle po prostej.
|
|
"A dc pożyczyłam od kumpla legalne;) " samo posiadanie dc może i jest legalne ale nie korzystanie z niego
|
|
tzn troche fakty pomyliles:) a moze nie...bo zalezy o co Ci chodzi pod wzgledem "korzystanie" jezeli zainstalowanie i wlaczenie...to moge sie z toba troche posprzeczac:) ale jezeli Ci chodzi o korzystanie w sensie sciagania...to przyznaje Ci racje:) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
dokładnie o to mi chodziło. uruchomienie pełne (połączenie się z hubem) wymaga udostępienie 10GB danych. Ciężko znaleźć 10GB tylko i wyłącznie osobistych dokumentów lub też zdjęć. Z tej właśnie racji człowiek jest automatycznie zmuszony złamać prawo - udostępnić pliki muzyczne lub filmowe :)
|
|
"Autor: kiernek (---.lom.netster.pl) Data: 19-10-07 19:16 "A dc pożyczyłam od kumpla legalne;) " samo posiadanie dc może i jest legalne ale nie korzystanie z niego" To nadinterporetacja Kiernek ;) Nikt mi nie zabroni udostepniac ISO z linuxem :P. A sciagac wg prawa mozna. -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Tak aniołki jakby kazdy kupywal ze sklepu wszytsko do kompa.. Kazdy tak mowi a przynajmniej jedna rzecz ma nielegalna i tyle taka prawda
|
|
wcale nie kazdy :] Poza tym, jak wspomnialem, nie jest bielegalnym sciaganie piratow. Nielegalnym jest ich rozpowszechnianie. -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Somewhere Over The Rainbow: mylisz się. ja nie mam na kompie ani jednej mp3 ani też filmu.
|
|
...bo wszystko masz na dysku przenośnym :P ________ Malachit
|
|
co nie zmienia faktu że nie mam ;)
|