Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
randka czat |
Witam! Kto z was umawia lub umawiał się z kimś z czata???Oczywiście nie po to żeby gazety czytać:) i jak to dalej bylo warto czy lepiej nie ryzykować??? Chce żebyście się wypowiedzieli na ten temat.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: randka czat |
Ja sprobowalalm- nasza przyjazn trwa do dzisiaj, a to bylo jakies 5 lat temu
|
|
a dwie moje kolezanki poznaly swoich mezow w ten sposob, takze mozna sprobowac
|
|
a jesli ona jest meżatka??? i szuka kogoś............
|
|
...szuka to i pewnie znajdzie. ________ Malachit
|
|
... no to jest naprawde zdesperowana;P
|
|
Ja cały czas czatuje na interii, znam sporo osób z całej Polski z niektórymi spotkaliśmy się i do dnia dzisiejszego utrzymujemy kontakty. A jeżeli chodzi Ci o spotkanie relacji mężczyzna-kobieta to z tym różnie bywa, czasami jest że wpadniecie sobie w oko a czasami nie - to zależy od waszych charakterów
|
|
ja sprubowałam i nieżałuje ale mam też złe wspomnienia
|
|
z dziewczyną poznaną przez czat spędziłem najwspanialszy rok mojego życia i pomimo tego, że nam nie wyszło to nie odradzam innym takiego sposobu poznania się :)
|
|
wielu ludzi tak sie poznaje w naszych czasach i większości wychodza takie związki powodzenia mi też sie udało
|
|
do przeciwników takich randek, popatrzecie w lustro.... kogo widzicie? siebie - użytkownika internetu. Zapoznawanie się przez neta jest identyczne (a nawet lepsze) od poznawania się na żywo. Na żywo od razu odbieramy kogoś wygląd, a przez internet charakter na samym początku...
|
|
ja chyba nie potrafie poznawac swoich chlopakow w realu raz poznalam na realu i zalowalam pozniej a teraz.................. niby nie na czacie tylko na ilove ale wychaczyl mnie pogadalismy nawet nie widzialam jego zdjecia. spotkalismy sie i.... zaiskrzylo juz rok jestesmy razem i przed nami jeszcze wiecej :)
|
|
Zdecydowanie jestem za czatami,tyle tam bezmozgich panienek ze szok,mozna walic do koloru do wyboru!!!
|
|
loveley - napisała ,,tylko na ilove ale wychaczyl mnie " , a szczytowanie podczas tego wychaczenia miałaś :))))))))))))))))))
|
|
Hahaha, można próbować. Koleżanka parę lat temu fajnie rozmawiała z facetem , umówili sie w Białymstoku w kawiarni i podszedł do niej.... pryszczaty nastolatek. Straszne....
|
|
ja poznalem na czacie tą swoją milosc zycie
|
|
TĄ swoją miłość? a nie Tamtą tylko Tą ?
|
|
annamira nie skacz po mnei zato ze nikt cie neichce;] zycie
|
|
młody człowieku wyciągasz błedne wnioski, nawet takie staruszki jak ja jeszcze mogą coś złowić...
|
|
owszem mogą cos zlowic.i mozna ci tego zyczyc ale nienasuwaj mi glupich pytan tylko badzmy powazni co do tematu zycie
|
|
wyrażasz sie nieściśle a potem sie denerwujesz.... gdzie tu logika ?
|
|
Oj Anno jeszcze z Ciebie nie taka staruszka :) ________ Malachit
|
|
To tak widać? :)) no dzięki, postanowiłam , że do 50-tki jakoś się będe trzymała.... :))))))))))))))0
|
|
annamira nielubie wymądrzajacych sie kobiet. widac ze jestes kobeita lekkich obyczajow zycie
|
|
a ja widze że jesteś niespełna rozumu pewnie to jakoś uszkodzenie okołoporodowe
|
|
Radzę uważać bo jeden kolego z naszego łomżynskiego forum tak chciał poflirtować i wpadł w pułapkę zastawioną przez pedałów.Ale który to to nie powiem.
|
|
I co potem ? Jak już wpadł ?
|
|
niejestem kobieta wiec skad uszkodzenia okoloporodowe? zycie
|
|
Może się pani położna zagadała i cię kleszczykami za mocno ścisnęła....
|
|
ty jednak masz 13 lat spujrz co piszesz zycie
|
|
No widzisz Anno, nie dość że chłopak nie jest kobietą i nie ma uszkodzeń to i nie ma rozumu. Czyli wsio ok. To się dzieje naprawdę czy to jaja jakieś ?! ________ Malachit
|
|
i z ortografi kiepski.... a co do jaj, to też nie wiem :)))
|
|
oj dobrzy jestescie
|
|
oj am zaraz dobrzy, powiem skromnie NAJLEPSI :))
|
|
sama śmietanka, cóś jak Jasiu Śmietana :P ________ Malachit
|
|
te śmietanka, mamy do pogadania
|
|
to będziemy gadać :) ________ Malachit
|
|
albo i nie będziemy gadać jak bedziesz chlapał jęzorem, co za szczeście że jesteś niedoinformowany
|
|
annamira neiwiem skad sie biora tacy ludzie jak ty. niezle musialas w zyciu byc skrzywdzona facet pewnie dawal po pysku przy twoim charakterze tez bym raczej tak zrobil zycie
|
|
gans myśl dalej a ja sie dowiem czy mamy specjalistę od leczenia manii prześladowczej
|
|
hehe jak maly dzieciaczek filmów sie mała naoglądalas zycie
|
|
Anno, jestem doinformowany ale jak sama wiesz, najciemniej jest pod latarnią. ________ Malachit
|
|
ignor
|
|
malachit nie wiedzialalm że ostatnimi czasy przesiadujesz pod latarnią //oczko
|
|
gdzieś siedzieć trzeba ;) a tak wogóle to napisz mi na mail to co chciałaś powiedzieć :) ________ Malachit
|
|
Załóżcie sobie konto tutaj https://facezbok.pl/. Dużo osób ma tam swoje profile. W dzisiejszych czasach poznawianie się przez neta to już całkowicie codzienność. Więc śmiało rejestrujcie się i poznawajcie nowych ludzi!
|
|
Ja też się umawiałam. Jeśli chodzi o kwestie bezpieczeństwa, to powiedz jakiejś swojej bliskiej przyjaciółce, z kim i gdzie wychodzisz. A potem to już się tylko wyluzuj i ciesz sytuacją. Możesz się umówić z osobą poznaną na czacie na kolację, z której trudniej Ci będzie trakcie uciec, albo na drinka i od razu ustalcie, że jeśli spotkanie okaże się kompletną klapą, to kończycie je jak najszybciej. Wtedy idąc na randkę, będziesz się czuła bezpiecznie :) A żeby spotkanie było idealne, koniecznie przeczytaj tutaj artykuł o tym, jak powinna wyglądać randka: https://www.mydwoje.pl/Zaprezentuj-siebie Powodzenia!
|
|
Sprawdź, jeśli chcesz czegoś więcej od życia... Swoją towarzyszkę intymnych spotkań poznałem przez anonse erotyczne. Tego typu portale weryfikują prawdziwość zdjęć i to, czy za nimi kryje się prawdziwa osoba.
|
|
Randkowanie w necie to super sprawa co nie:) Opcji jest zresztą sporo. Można pomyśleć i o sponsoringu. Zerknijcie na https://www.goldbikiniclub.com/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |