czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kwesta na ŁKS!!!!!!!!!!!

Kwesta na ŁKS!!!!!!!!!!!
Brakuje kasy w klubie!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teraz widać, dlaczego przegrywaliśmy mecze, których nie mogliśmy przegrać!!!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kwesta na ŁKS!!!!!!!!!!!

I klub w drugiej lidze ma się utrzymywać z kwest kibiców???
Z całym sercem jestem z Łks-em, ale te kwesty to można zorganizować na zakup nowych piłek itp. POTRZEBNY JEST SPONSOR!!!

tak sponsor mleczarnia piatnica bije rekordy w serkach na swiecie a dla lksuniedala grosza to bylby dobry sponsor BROWAR ŁOMŻA vs MLECZARNIA PIĄTNICA

Może JBB wykasłał tyle kasy dla Michała Wiśniewskiego!!!!!!!!

Dla mnie to bezsens. Też jestem całym sercem za ŁKS-em ale za kieszeń powinni się wziąść zarządzający drużyną np. prezesi klubu. Bo oni co miesiąc nie małe sumki zarabiają dzięki klubowi a główni bohaterowie czyli piłkarze nie mają pensji to jest głupota. Chociażby pieniądze za bilety gdzie one idą?? w kieszeń zarządzających no i na nowe piłki a dla piłkarzy cały chu....j. Ja też bym dobrze nie grał meczów wiedząc że nie dostane żadnych pieniędzy za to a zarządzający po 3000 zł oczywiście np.

;]

a tak poza tym to nie było trzeba latać do USA. Oczywiście kto poleciał zarządzający klubem wraz ze swoimi znajomymi. Ciekawe skąd pieniądze wzieli na ten wyjazd?? I to akurat wiem z bardzo dobrych źródeł. Bo na ten wyjazd nie poszło 1000zł. tylko 10 razy więcej.

;]

RaCo87 :żebyś miał takie dobre zródła to byś wiedział, że za wyjazd zapłacił łomżyniak mieszkający w USA (niepamietam teraz jego nazwiska),a ten wyjazd przyniósł też jakieś korzyści bo łomżyniacy mieszkający w USA zaczeli pomagać ŁKSowi co można było usłyszeć na ostatnim meczu i przeczytać na oficjalnej stronie klubu

A zeby tak "Ojca Dyrektora" do drozyny ?:) wtedy problemow finansowych by nie bylo na pewno :)

Cały czas słyszymy o sponsorach!!!!!!!!!!!!!!!!
Tylko na dzień dzisiejszy jedynym pewnym sponsorem jest miasto!!!!!
Kasa z miasta by dawno była, tylko nikt z nich nie startuje do parlamentu. Na utrzymanie drużyny wystarczy kasa z fotoradarów, które tak zasilają miejską kase, jeżeli prezesi pobierają jakieś wynagrodzenie za nieudolne zarządzanie drużyną to jest jakieś nieporozumienie!!!!!!!!!!!!!!!!
Na dzień dzisiejszy wszystko jest jedną wielką lipą!!!!!!!!!!!!!!

Ludzie co w w tej piłce widzicie?? Nie ma kasy to zamykać ten cyrk. Stanowczo się sprzeciwiam by z moich podatków dotować ten amatorski klub. Prowadzę firmę i jeś źle gospodaruje kasą to jestem bankrut. Na co trzymać przy życiu tego trupa ŁKS?? Dla jakiej Idei?

Arek Mierzejewski: min dla takiej ideii ze ten klub jest dla mnie i dla wielu łomżyniaków bardzo ważną częścią życia, mecz jest okazją do oderwania sie od tej szarej rzeczywistości, która nas otacza dlatego trzeba zrobić wszystko żeby wyprowadzić ŁKS na prostą droge.

Amatorski klub?
Zastanów się, człowieku..
Amatorski to on był kilka lat temu, a mimo wszystko miał swoich sympatyków.
Teraz, jeśli chodzi o polską piłkę, jesteśmy (ŁKS) naprawdę na wysokim poziomie! Warto byłoby pozostać na zapleczu "pomarańczy" na kilka lat.. co nie znaczy, że jak spadniemy, przestanę chodzić na mecze..
Szkoda, że w naszej Łomży mamy wiele osób z takim podejściem, jak Ty.. Gdy w całej Polsce frekwencja na stadionach wzrasta, w Łomży maleje..

CZY WYGRYWASZ, CZY NIE..

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org