piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wasze opinie na temat nowego działu w sporcie "koszykówka"

Już od około 2 tygodni na www.4lomza.pl istnieje dział sporowy związany z koszykówką. Proszę o wasze szczere opinie na ten temat. Piszcie co wam sie w nim podoba a co nie.

Grisza

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wasze opinie na temat nowego działu w sporcie "koszykówka"

Jak narazie jest zbyt mało szczegółów, tzn. kto ile rzucił itp. i nie ma żadnego artykułu, ale to dopiero dwa tygodnie może coś się zmieni :)

czas teraz na jakoś stronkę o koszykówce łomżyńskiej...

Coś chyba zamarł ten dział. ? Jakoś mało informacji o koszykówce.

Już od dnia 10 V 2004r. dział ten (koszykówka) będzie lepszy niż dotychczas, będziecie mogli w nim znaleźść naprawdę wiele interesujących informacji i nie tylko.

Jezeli macie jakieś wymagania, lepsze pomysły, pochwały, zastrzeżenia lub jeszcze coś innego wam leży na sercu, piszcie o tym na tym forum lub do mnie na MEILA. Każda opinia jest dla mnie ważna, ponieważ nie pisze tam artykułów dla siebie, a pisze je dla was.
Pozdrawiam.

Grisza

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org