poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przykładowa praca maturalna KUP/SPRZEDAJ

Jak w temacie :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przykładowa praca maturalna KUP/SPRZEDAJ

Po co kupowac, jak nietrudno napisać ?

po co pisac jak nietrudno kupic?

wlasnie, po co pisac? Lepiej miec cos pewnego,wystarczy,ze na pisemnej bedziesz pisac

annamira@poczta.onet.pl

masz glowe to kupowac i pisac nie msuisz he a wszystko z glowy powiesz :)

po co pisac i kupowac, jak mozna posiedziec?

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

Kamilo0405@o2.pl

napisz jaki masz temat a wtedy moze ktos ci sprzeda

Jakby ktoś potrzebował posiadam pracę o zapożyczeniach w jęz. polskim. Dostałem 20/20pkt za prezentację na ustnej.

a ja znam swietna osobę która mi pisala kontakt przez internet, kase wplacilem na konto , anonimowo i prace dostalem mailem, dostalem ocene bardz dobra, i cena tez byla ok, jak chcecie kontakt to piszcie dam namiary

adamb@os.pl

:) witam ja moge swoja prace sprzedac :) Jej temat to DROGIE PAMIETAKI PRZEDMIOTY ZWIAZANE Z WAZNYMI WYDARZENIAMI W ZYCIU BOHATERA I ICH FUNKCJA W TEKSCIE. Posiadam do tego foligoram z cytatami, literature przedmiotu i podmiotu, plan prezentacji. Temat jest ciekawy. polecam. e mail kochamcieee@wp.pl

i jest fajnie

Ja mogę sprzedać pracę pt" MOJA AUTOBIOGRAFIA"
edycja druga poprawiona ;)

mam do sprzedania dwie prace :

1.tworcza i destrukcyjna rola milosci w zyciu czlowieka

2. Motyw rozstania w XIX i XX w.

MOTYW ŚMIERĆI/APOKALIPSY W LITERATURZE I SZTUCE. Przedstawienie i porównanie.
Gratis PREZENTACJA W POWER POINCIE+MATERIAŁY ŹRÓDŁOWE.
20/20
Polecam.Praca napisane językiem bardzo przystępnym, zrozumiałym i treściwym :)

motyw sądu ostatecznego w literaturze i sztuce oraz druga motyw władcy- obie prezentacje na 100%

Apokalipsa Żydów polskich w utworach literackich i filmie :) Dorzucam do stawku. Kto da więcej :)

literackie powroty do lat w dziecinstwa w LIT.POLSKIEJ

hehhe wszyscy sprzedaja nikt nie kupuje:)

i jest fajnie

Od czegoś trzeba zacząć ;)

Język literatury i jezyk filmu. Porównaj wybrane dzieło literackie i jego adaptację filmową.

20/20

Czy ma ktoś do sprZedania pracę na temat: "Niebo samo nie spadnie, trzeba je osiągnąc" (Adam Mickiewicz). Problem dążenia do świętości w ujęciu twórców różnych epok. Omów na wybranych przykładach literackich.
Bardzo pilne! proszę szybko o kontakt.

a nie pomysleliscie o tym, ze praca maturalna jest po to, zeby sie czegos nauczyc tlumoki?

No właśnie: "Niebo samo nie spadnie, trzeba je osiągnąć".
kasiunia, spójrz: Mickiewicz żył baaardzo dawno temu, nie miał takiego mp3 jak Ty i takiej fajowej komórki "SonyErikson", a jednak wiedział, że "niebo samo nie spadnie". Mówiąc inaczej: naucz się kasiunia, napisz pracę, a osiągniesz niebo :)

Pozdrawiam.

widzicie? Po co pisać jak na rynku jest tyle prac do sprzedania...
Ja napisałem sam i jestem z tego dumny, ale jak kto woli ;).

...

Bez sensu jest kupować pracę, nie ma się później tej satysfakcji po zdanym egzaminie :) ja również pracę pisałam sama, było to kilka lat temu, ale było. I mogę powiedzieć, że nie jest to nic trudnego. A tak w ogóle to powodzenia na maturze dla wszystkich tegorocznych abiturientów:) pozdrawiam

motyw rozstania bohatera z ukochano i jego funkcje w tekscie sprzedam karolinka027@wp.pl

Ludzie niektórzy na forum są ... debilni po prostu. Mówicie,że prace można samemu napisać- owszem. Ale do diaska. Ktoś tu ma problem chyba ze zrozumieniem tekstu. Ktoś chce kupić/sprzedać jak w temacie a Wy "doradzacie". Już widzę jak Ci "doradzacze" zdali maturę z Polskiego pisemną z pracą z tekstem....

zapożyczenia jako sposób wzbogacania słownikowego polszczyzny-przedstaw i oceń zjawisko . to temat mojej pracy 19/20pkt. kontakt czarnulka-1986@wp.pl

zapożyczenia jako sposób wzbogacania słownikowego polszczyzny-przedstaw i oceń zjawisko . to temat mojej pracy 18/20pkt. kontakt czarnulka-1986@wp.pl

do camel: a jednak zdali i to bez większych problemów, bo każdy kto ma maturę za sobą, wie że to jest pryszcz. A temat zrozumiałam, chciałam tylko podkreślić głupotę jaką jest kupowanie pracy, ponieważ każdy potrafi skleić te kilka zdań na 15 minutową wypowiedź i już nie róbcie z siebie takich sierot. Najłatwiej oczywiście jest wyłożyć pieniążki i mieć sprawę z głowy. Ciekawe czy całe życie będziecie kierować się podobną zasadą, np. przy pisaniu pracy dyplomowej. Pozdrawiam

Całe życie to nieeee...
Tylko dopóki, dopóty rodzice dadzą te pieniążki :)

Jak już przestaną dawać, to napiszemy wątek, jak to ciężko w pracy takim "dyrektorom", jak my :)

Pozdrawiam

a jak z ceną za taką pracę?

po co kupować jak można ukraść ??

Łomża, Łomża, Łomża . . .

Ja mam prace TWÓRCZOŚĆ ALEKSANDRA FREDRY WOBEC TRADYCJI ROMANTYCZNEJ.
do tego plan i bibliografia

Autor: perkoz

a nie pomysleliscie o tym, ze praca maturalna jest po to, zeby sie czegos nauczyc tlumoki?

heh jak całe lata lektur nie czytali to niestety maja teraz efekt :D

ja swoja pracę nadal pamiętam choć matura była ... dawno

a pisałam o obozach pracy w opowiadaniach Borowskiego oraz Innym Świecie G.H Grudzińskiego praca + konspekt + bibliografia

trzeba wybrać temat który nam "podchodzi" i nie będzie problemu :)

motyw apokalipsy jego funkcje w literaturze polskiej posiadam do sprzedania

żeby chociaż ta matura ustna była potrzebna na studia...

XxXLalkaXxX ... na niektórych kierunkach jest wliczana

Trzeba być niezły ciołem, żeby kupować pracę maturalną na "ustną". No ale cóż - nie każdy zostanie profesorem...

Szczerze? kasa wyrzucona w błoto ..... Z własnego doświadczenia wiem że wystarczy usiąść 2 dni przed zapisać najważniejsze rzeczy o których chce sie powiedzieć a reszta ... reszta to już kwestia posługiwania się językiem polskim. Ubrać ładnie w słowa i jedziemy . Wynik 20 / 20 . Inni kupowali i dostawali 16 , albo i mniej wiec wniosek to nie praca jest przepustką do zaliczenia a zwykła społeczna umiejętność komunikowania się ;)

Po za tym co to za radość dostać mature ustną za którą sie zapłaciło :) he no ale cóż jeśli ktoś nie umie napisać ani zdania w języku ojczystym to już tylko żałować trzeba . Tylko że po co podchodzić do tej matury? Na maturze pisemnej gdzie trzeba napisać prace już wam nikt jej nie napisze za 100 czy 200 zeta :)

...Zaufanie to potega....

Mam do sprzedania swietna prace dosc dluga ale bardzo szczegołowa ( ok. 10 stron). Oczywiscie 20/20 , jesli ktos interesuje sie zagadnieniami z dziedziny psychologii polecam:

"WPŁYW DOMU RODZINNEGO NA TOŻSAMOŚĆ CZŁOWIEKA. OMÓW PROBLEM, ODWOŁUJĄC SIĘ DO WYBRANYCH UTWORÓW LITERACKICH I TEKSTÓW Z DZIEDZINY PSYCHOLOGII."

W sklad pracy wchodzą :
1. Bibliografia.
2. Konspekt.
3. Karta z cytatami.

Kontakt : mejl266@o2.pl

od razu widac ile dzieci na forum. do ksiarzek!

jedyny prawdziwy jasio :}

Weźcie jakikolwiek temat ciekawy z kategorii 'język', np. język reklam, czy coś w tym stylu, puśćcie na laptopie 2-3 reklamy, omówcie je i macie 20/20. Temat nie jest oceniany, tylko jego wykonanie.

Chyba, że wolicie wydać równowartość 30 piw na pracę maturalną na temat wpływu okresu godowego niedźwiedzi polarnych na twórczość Mickiewicza i musieć się wykuć paru stron tekstu na pamięć. I mimo wszystko coś poprzekręcać i siedzieć z otwartą gębą jak komisja zada parę pytań...

Wybór należy do was, ale i tak zaczniecie żałować dopiero dzień przed maturą, jak wszystko wam się zacznie mieszać.

Po pierwsze to jest nielegalne, po drugie ustnej matury nie da się nie zdać, po trzecie jeżeli idziesz na studia to czy zdasz na 6 czy 20 punktów nie robi różnicy. Jeżeli nie jesteś w stanie samemu napisać tak prostej rzeczy matura ci niepotrzebna.

http://www.interost.pl sklep z wannami, kranami, kotłami itp.

Ja piszę prezentacje maturalne, w skład których wchodzą również konspekt i karta z cytatami.
Kontakt przez maila: prezentacjematuralne00@wp.pl

Problemy okresu dorastania.Przedstaw się odwołując się do wybranych utworów literackich.Temat łatwy i ciekawy.

ja mam do sprzedania pracę. Mlodzi buntownicy w różych epokach. Jak ktoś chce więcej szczegółów pisać na gg 8631984

Mam do sprzedania prezentację maturalną z języka polskiego. Została ona napisana przez polonistkę. Jedynymi osobami, którzy z niej korzystali jestem ja i mój brat , obaj dostaliśmy na maturze 19/20 pkt.
Tytuł prezentacji: "Przemiana wewnętrzna bohatera literackiego. Na wybranych przykładach przedstaw przyczyny i konsekwencję zmiany postawy". Praca zawiera: opis bibliograficzny, plan ramowy, literaturę podmiotu, literatura podmiotu, prezentację.
Cena za jaką chciałbym sprzedać pracę wynosi 30zł.
Dane kontaktowe:
gg/:9645187

Mam do sprzedania prezentację maturalną z języka polskiego. Została ona napisana przez polonistkę. Jedynymi osobami, którzy z niej korzystali jestem ja i mój brat , obaj dostaliśmy na maturze 19/20 pkt.
Tytuł prezentacji: "Przemiana wewnętrzna bohatera literackiego. Na wybranych przykładach przedstaw przyczyny i konsekwencję zmiany postawy". Praca zawiera: opis bibliograficzny, plan ramowy, literaturę podmiotu, literatura podmiotu, prezentację.
Cena za jaką chciałbym sprzedać pracę wynosi 30zł.
Dane kontaktowe:
gg/:9645187

Ja jade n'a sciagach:)!

Też miałam temat: Przemiana wewnętrzna jako motyw określający osobowość bohatera literackiego i również dostałam 19/20 pkt. ale ludzie... nie pier*olcie głupot za samą prezentację dostajesz chyba z 5 pktów a jak nie masz nic do powiedzenia i jesteś pała to i tak nie zdasz, więc nie piszcie od rzeczy bo praca to 1/4 sukcesu.
Jakby co to mam do ogarnięcia inną pracę maturalną (dość nietypową) - kulinaria w literaturze.
Chętnie napiszę też na inny temat. :)

JA MAM TEMAT DOM JAKO PRZESTRZEŃ ŻYCIA CZLOWIEKA. OMÓW PROBLEM NA PODSTAWIE WYBRANYCH DWÓCH EPOK. Ja wybrałam 4 lektury, mianowicie: Chłopi Pan Tadeusz Tango Mrożka i jeszcze opowiadanie gustawa cherlinga grudzińskiego tylko nie pamiętam tytułu tego opowiadania... ale bardzo ciekawy tamat

posiadam dwie prace :
1. obraz getta warszawskiego w literaturze i filmie.
2. apokalipsa polskich żydów na podstawie literatury i filmu.

posiadam wszystko, czyli konspekt, napisane prace i cytaty. obie prace bardzo dobrze ocenione. w razie zainteresowania, zapraszam na gg 7482056

Jezeli ktos jest zainteresowany,mam jedna malutka sciagaweczke,miesci sie w zamknietej dloni,napisana jednym tchem,przez moja kolezanke,odstapie nawet za darmo,jezeli sie nie myle to tematem jest odrodzenie i jego wplyw n'a zycie domowe i prace ,w odnajdujacej sie Polsce i jej odwieczna pogon za zludnym przezpychem

Ludowość i ludomania. Omów różne sposoby nawiązania do folkloru i życia ludzi w twórczości literackiej.

Ludowość i ludomania. Omów różne sposoby nawiązania do folkloru i życia ludzi w twórczości literackiej.

biurolegionow@wp.pl

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org