Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przykładowa praca maturalna KUP/SPRZEDAJ |
Jak w temacie :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przykładowa praca maturalna KUP/SPRZEDAJ |
Po co kupowac, jak nietrudno napisać ?
|
|
po co pisac jak nietrudno kupic?
|
|
wlasnie, po co pisac? Lepiej miec cos pewnego,wystarczy,ze na pisemnej bedziesz pisac
|
|
annamira@poczta.onet.pl
|
|
masz glowe to kupowac i pisac nie msuisz he a wszystko z glowy powiesz :)
|
|
po co pisac i kupowac, jak mozna posiedziec? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Kamilo0405@o2.pl
|
|
napisz jaki masz temat a wtedy moze ktos ci sprzeda
|
|
Jakby ktoś potrzebował posiadam pracę o zapożyczeniach w jęz. polskim. Dostałem 20/20pkt za prezentację na ustnej.
|
|
a ja znam swietna osobę która mi pisala kontakt przez internet, kase wplacilem na konto , anonimowo i prace dostalem mailem, dostalem ocene bardz dobra, i cena tez byla ok, jak chcecie kontakt to piszcie dam namiary adamb@os.pl
|
|
:) witam ja moge swoja prace sprzedac :) Jej temat to DROGIE PAMIETAKI PRZEDMIOTY ZWIAZANE Z WAZNYMI WYDARZENIAMI W ZYCIU BOHATERA I ICH FUNKCJA W TEKSCIE. Posiadam do tego foligoram z cytatami, literature przedmiotu i podmiotu, plan prezentacji. Temat jest ciekawy. polecam. e mail kochamcieee@wp.pl i jest fajnie
|
|
Ja mogę sprzedać pracę pt" MOJA AUTOBIOGRAFIA" edycja druga poprawiona ;)
|
|
mam do sprzedania dwie prace : 1.tworcza i destrukcyjna rola milosci w zyciu czlowieka 2. Motyw rozstania w XIX i XX w.
|
|
MOTYW ŚMIERĆI/APOKALIPSY W LITERATURZE I SZTUCE. Przedstawienie i porównanie. Gratis PREZENTACJA W POWER POINCIE+MATERIAŁY ŹRÓDŁOWE. 20/20 Polecam.Praca napisane językiem bardzo przystępnym, zrozumiałym i treściwym :)
|
|
motyw sądu ostatecznego w literaturze i sztuce oraz druga motyw władcy- obie prezentacje na 100%
|
|
Apokalipsa Żydów polskich w utworach literackich i filmie :) Dorzucam do stawku. Kto da więcej :)
|
|
literackie powroty do lat w dziecinstwa w LIT.POLSKIEJ
|
|
hehhe wszyscy sprzedaja nikt nie kupuje:) i jest fajnie
|
|
Od czegoś trzeba zacząć ;)
|
|
Język literatury i jezyk filmu. Porównaj wybrane dzieło literackie i jego adaptację filmową. 20/20
|
|
Czy ma ktoś do sprZedania pracę na temat: "Niebo samo nie spadnie, trzeba je osiągnąc" (Adam Mickiewicz). Problem dążenia do świętości w ujęciu twórców różnych epok. Omów na wybranych przykładach literackich. Bardzo pilne! proszę szybko o kontakt.
|
|
a nie pomysleliscie o tym, ze praca maturalna jest po to, zeby sie czegos nauczyc tlumoki?
|
|
No właśnie: "Niebo samo nie spadnie, trzeba je osiągnąć". kasiunia, spójrz: Mickiewicz żył baaardzo dawno temu, nie miał takiego mp3 jak Ty i takiej fajowej komórki "SonyErikson", a jednak wiedział, że "niebo samo nie spadnie". Mówiąc inaczej: naucz się kasiunia, napisz pracę, a osiągniesz niebo :) Pozdrawiam.
|
|
widzicie? Po co pisać jak na rynku jest tyle prac do sprzedania... Ja napisałem sam i jestem z tego dumny, ale jak kto woli ;). ...
|
|
Bez sensu jest kupować pracę, nie ma się później tej satysfakcji po zdanym egzaminie :) ja również pracę pisałam sama, było to kilka lat temu, ale było. I mogę powiedzieć, że nie jest to nic trudnego. A tak w ogóle to powodzenia na maturze dla wszystkich tegorocznych abiturientów:) pozdrawiam
|
|
motyw rozstania bohatera z ukochano i jego funkcje w tekscie sprzedam karolinka027@wp.pl
|
|
Ludzie niektórzy na forum są ... debilni po prostu. Mówicie,że prace można samemu napisać- owszem. Ale do diaska. Ktoś tu ma problem chyba ze zrozumieniem tekstu. Ktoś chce kupić/sprzedać jak w temacie a Wy "doradzacie". Już widzę jak Ci "doradzacze" zdali maturę z Polskiego pisemną z pracą z tekstem....
|
|
zapożyczenia jako sposób wzbogacania słownikowego polszczyzny-przedstaw i oceń zjawisko . to temat mojej pracy 19/20pkt. kontakt czarnulka-1986@wp.pl
|
|
zapożyczenia jako sposób wzbogacania słownikowego polszczyzny-przedstaw i oceń zjawisko . to temat mojej pracy 18/20pkt. kontakt czarnulka-1986@wp.pl
|
|
do camel: a jednak zdali i to bez większych problemów, bo każdy kto ma maturę za sobą, wie że to jest pryszcz. A temat zrozumiałam, chciałam tylko podkreślić głupotę jaką jest kupowanie pracy, ponieważ każdy potrafi skleić te kilka zdań na 15 minutową wypowiedź i już nie róbcie z siebie takich sierot. Najłatwiej oczywiście jest wyłożyć pieniążki i mieć sprawę z głowy. Ciekawe czy całe życie będziecie kierować się podobną zasadą, np. przy pisaniu pracy dyplomowej. Pozdrawiam
|
|
Całe życie to nieeee... Tylko dopóki, dopóty rodzice dadzą te pieniążki :) Jak już przestaną dawać, to napiszemy wątek, jak to ciężko w pracy takim "dyrektorom", jak my :) Pozdrawiam
|
|
a jak z ceną za taką pracę?
|
|
po co kupować jak można ukraść ?? -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
Ja mam prace TWÓRCZOŚĆ ALEKSANDRA FREDRY WOBEC TRADYCJI ROMANTYCZNEJ. do tego plan i bibliografia
|
|
Autor: perkoz a nie pomysleliscie o tym, ze praca maturalna jest po to, zeby sie czegos nauczyc tlumoki? heh jak całe lata lektur nie czytali to niestety maja teraz efekt :D ja swoja pracę nadal pamiętam choć matura była ... dawno a pisałam o obozach pracy w opowiadaniach Borowskiego oraz Innym Świecie G.H Grudzińskiego praca + konspekt + bibliografia trzeba wybrać temat który nam "podchodzi" i nie będzie problemu :) ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
motyw apokalipsy jego funkcje w literaturze polskiej posiadam do sprzedania
|
|
żeby chociaż ta matura ustna była potrzebna na studia...
|
|
|
Trzeba być niezły ciołem, żeby kupować pracę maturalną na "ustną". No ale cóż - nie każdy zostanie profesorem...
|
|
Szczerze? kasa wyrzucona w błoto ..... Z własnego doświadczenia wiem że wystarczy usiąść 2 dni przed zapisać najważniejsze rzeczy o których chce sie powiedzieć a reszta ... reszta to już kwestia posługiwania się językiem polskim. Ubrać ładnie w słowa i jedziemy . Wynik 20 / 20 . Inni kupowali i dostawali 16 , albo i mniej wiec wniosek to nie praca jest przepustką do zaliczenia a zwykła społeczna umiejętność komunikowania się ;) Po za tym co to za radość dostać mature ustną za którą sie zapłaciło :) he no ale cóż jeśli ktoś nie umie napisać ani zdania w języku ojczystym to już tylko żałować trzeba . Tylko że po co podchodzić do tej matury? Na maturze pisemnej gdzie trzeba napisać prace już wam nikt jej nie napisze za 100 czy 200 zeta :) ...Zaufanie to potega....
|
|
Mam do sprzedania swietna prace dosc dluga ale bardzo szczegołowa ( ok. 10 stron). Oczywiscie 20/20 , jesli ktos interesuje sie zagadnieniami z dziedziny psychologii polecam: "WPŁYW DOMU RODZINNEGO NA TOŻSAMOŚĆ CZŁOWIEKA. OMÓW PROBLEM, ODWOŁUJĄC SIĘ DO WYBRANYCH UTWORÓW LITERACKICH I TEKSTÓW Z DZIEDZINY PSYCHOLOGII." W sklad pracy wchodzą : 1. Bibliografia. 2. Konspekt. 3. Karta z cytatami. Kontakt : mejl266@o2.pl
|
|
od razu widac ile dzieci na forum. do ksiarzek! jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Weźcie jakikolwiek temat ciekawy z kategorii 'język', np. język reklam, czy coś w tym stylu, puśćcie na laptopie 2-3 reklamy, omówcie je i macie 20/20. Temat nie jest oceniany, tylko jego wykonanie. Chyba, że wolicie wydać równowartość 30 piw na pracę maturalną na temat wpływu okresu godowego niedźwiedzi polarnych na twórczość Mickiewicza i musieć się wykuć paru stron tekstu na pamięć. I mimo wszystko coś poprzekręcać i siedzieć z otwartą gębą jak komisja zada parę pytań... Wybór należy do was, ale i tak zaczniecie żałować dopiero dzień przed maturą, jak wszystko wam się zacznie mieszać.
|
|
Po pierwsze to jest nielegalne, po drugie ustnej matury nie da się nie zdać, po trzecie jeżeli idziesz na studia to czy zdasz na 6 czy 20 punktów nie robi różnicy. Jeżeli nie jesteś w stanie samemu napisać tak prostej rzeczy matura ci niepotrzebna. __________________________________________________________ http://www.interost.pl sklep z wannami, kranami, kotłami itp.
|
|
Ja piszę prezentacje maturalne, w skład których wchodzą również konspekt i karta z cytatami. Kontakt przez maila: prezentacjematuralne00@wp.pl
|
|
Problemy okresu dorastania.Przedstaw się odwołując się do wybranych utworów literackich.Temat łatwy i ciekawy.
|
|
ja mam do sprzedania pracę. Mlodzi buntownicy w różych epokach. Jak ktoś chce więcej szczegółów pisać na gg 8631984
|
|
Mam do sprzedania prezentację maturalną z języka polskiego. Została ona napisana przez polonistkę. Jedynymi osobami, którzy z niej korzystali jestem ja i mój brat , obaj dostaliśmy na maturze 19/20 pkt. Tytuł prezentacji: "Przemiana wewnętrzna bohatera literackiego. Na wybranych przykładach przedstaw przyczyny i konsekwencję zmiany postawy". Praca zawiera: opis bibliograficzny, plan ramowy, literaturę podmiotu, literatura podmiotu, prezentację. Cena za jaką chciałbym sprzedać pracę wynosi 30zł. Dane kontaktowe: gg/:9645187
|
|
Mam do sprzedania prezentację maturalną z języka polskiego. Została ona napisana przez polonistkę. Jedynymi osobami, którzy z niej korzystali jestem ja i mój brat , obaj dostaliśmy na maturze 19/20 pkt. Tytuł prezentacji: "Przemiana wewnętrzna bohatera literackiego. Na wybranych przykładach przedstaw przyczyny i konsekwencję zmiany postawy". Praca zawiera: opis bibliograficzny, plan ramowy, literaturę podmiotu, literatura podmiotu, prezentację. Cena za jaką chciałbym sprzedać pracę wynosi 30zł. Dane kontaktowe: gg/:9645187
|
|
Ja jade n'a sciagach:)!
|
|
Też miałam temat: Przemiana wewnętrzna jako motyw określający osobowość bohatera literackiego i również dostałam 19/20 pkt. ale ludzie... nie pier*olcie głupot za samą prezentację dostajesz chyba z 5 pktów a jak nie masz nic do powiedzenia i jesteś pała to i tak nie zdasz, więc nie piszcie od rzeczy bo praca to 1/4 sukcesu. Jakby co to mam do ogarnięcia inną pracę maturalną (dość nietypową) - kulinaria w literaturze. Chętnie napiszę też na inny temat. :)
|
|
JA MAM TEMAT DOM JAKO PRZESTRZEŃ ŻYCIA CZLOWIEKA. OMÓW PROBLEM NA PODSTAWIE WYBRANYCH DWÓCH EPOK. Ja wybrałam 4 lektury, mianowicie: Chłopi Pan Tadeusz Tango Mrożka i jeszcze opowiadanie gustawa cherlinga grudzińskiego tylko nie pamiętam tytułu tego opowiadania... ale bardzo ciekawy tamat
|
|
posiadam dwie prace : 1. obraz getta warszawskiego w literaturze i filmie. 2. apokalipsa polskich żydów na podstawie literatury i filmu. posiadam wszystko, czyli konspekt, napisane prace i cytaty. obie prace bardzo dobrze ocenione. w razie zainteresowania, zapraszam na gg 7482056
|
|
Jezeli ktos jest zainteresowany,mam jedna malutka sciagaweczke,miesci sie w zamknietej dloni,napisana jednym tchem,przez moja kolezanke,odstapie nawet za darmo,jezeli sie nie myle to tematem jest odrodzenie i jego wplyw n'a zycie domowe i prace ,w odnajdujacej sie Polsce i jej odwieczna pogon za zludnym przezpychem
|
|
Ludowość i ludomania. Omów różne sposoby nawiązania do folkloru i życia ludzi w twórczości literackiej.
|
|
Ludowość i ludomania. Omów różne sposoby nawiązania do folkloru i życia ludzi w twórczości literackiej. biurolegionow@wp.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |