niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
POMOCY !!!

Błagam o pomoc !!!

Jest jakaś osoba w Łomży która potrafi i ma predyspozycje do zdejmowania zgrzewów kreatynowych z włosów?

Pilna sprawa !!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: POMOCY !!!

Katarzyna malinowska :)

A powiesz kto spartolił ?

A co to takiego te zgrzewy?? Pisz po polsku :P

Spatroliła to taka jedna ze Stolicy....a rekomendacje dostala dobre...a co sie okazuje?Wyglądam jak strach na wróble!!!!! A Katarzyna Malinowska to gdzie ją mozna znalesc??

gdzie ją znalesc?

nie szukaj zbyt długo bo cię śnieg zasypie????

waldek27

Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.

wezz czlowieku

Metoda keratynowa polega na przedłużeniu pasemkami z końcówką keratynową. Zawarta w łusce keratyna jest słynna z wartości regenerujących więc można ją stosować na suche i zniszczone włosy. Polega na opleceniu łuską naturalnego włosa i zgrzaniu zgrzewarką o niskiej temperaturze,Zgrzew taki jest praktycznie niewidoczny. Przy tej metodzie nie ma możliwości zsunięcia się pasemka.

Bosz......przedłużać sobie włosy, gwiazdy telewizji to tak, ale tak normalnie? Tu? w Łomży?

A co w tym dziwnego .....nie rozumiem....jż teraz potrzeba mi tylko płynu do zdejmowania zgrzewów.....

Autor: Brzeczyszczykiewicz (---.lomza.mm.pl)
Data: 11-10-07 14:41

Metoda keratynowa polega na przedłużeniu pasemkami z końcówką keratynową. Zawarta w łusce keratyna jest słynna z wartości regenerujących więc można ją stosować na suche i zniszczone włosy. Polega na opleceniu łuską naturalnego włosa i zgrzaniu zgrzewarką o niskiej temperaturze,Zgrzew taki jest praktycznie niewidoczny. Przy tej metodzie nie ma możliwości zsunięcia się pasemka.

ja nie wiem ....nie pytam się co to metoda kreatynowa tylko w drugim kierunku...

o O o o O
o O o O
O O o o O

Ogol się na łyso i po problemie ! najskuteczniejsza metoda !

...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...

buldog_angielski...
a nie wiem ....nie pytam się co to metoda kreatynowa tylko w drugim kierunku...

Jak byś nie zauważyła...on tego do Ciebie nie pisał...-.-
tylko do INNEJ OSOBY(!!!!)która nie wie co to są te zgrzewy...

mniejsza o to ..chodzi o sedno sprawy ..!!!

Dajcie jakieś namiar na ten płyn!!!

Szukałam na krótkiej...w tym sklepie fryzjerskim...ale tam nawet nie wiedzą co to ,i wogóle z czym to się jje ;/ Więc jak oni nie wiedzą ,to kto ma wiedzieć?

luizfernandez: mysle ze chodzenie z lysym lbem to dobra i wlasiwa alterantywa dla bycia strachem na wróble;)

Wiedza daje pokore, dziwi przeciętnego, nadyma małego...
L. Tołstoj

tatiana widzę że masz złe doświadcznia skoro wiesz jak to jest być "strachem na wróble"

popieram ogol się na łyso...kiedyś odrosną

Wpadnij i zapytaj u fryzjera A.Rogińskiego na Wyszyńskiego (przy intercosmetic) on ci na pewno doradzi

Dzieki Doda_19 :D

o O o o O
o O o O
O O o o O

Na ten temat pomoc uzyskasz u pani Agnieszki Glinojeckiej na Legionów (niedaleko blaszaka - prywatny domek)! Nie zwlekaj!

pozdraawiam

WIATAM!!

Już nie musicie Drogie Panie jeździć do Białegostoku, Warszawy na zabieg przedłużania i zagęszczania włosów. Zapraszam Serdecznie do Nowego Salonu Urody " Long Hair" w Łomży przy ul. Mazowieckiej 1 lok 28 !! Przedłużanie Włosów już od 199 zł

tel. 796 57-37-03

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org