Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Koncert Hip-Hop |
czy chciałbyś być hip-hop- owym koncercie (zip skald, peja, hem gru) ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Koncert Hip-Hop |
chodzi mi o to: Czy chciałbyś być na koncercie hip-hop W ŁOMŻY?? np. hemp gru, zip skład. Kto mógłby sie tym zająć bo już dawno nic u nas w Łomży nie było, napewno byłoby dużo osób na koncercie.
|
|
Chetnie bym sie wybral na jakis dobry zespol z renoma, warunek- wjazd dla ludzi przynajmniej 18+.
|
|
chcialbym
|
|
ZEBY ZORGANIZOWAC WLOMZY KONCERT POTRZEBA MINIMALNIE 50 TYSIECY ZŁOTYCH,,JAK MASZ TYLE TO I NAWET CIE USTAWIE NA TEN KONCERT;] ZADARMO NIEGRAJĄWIADOMO.. A KTOS PLACIC MUSI
|
|
50 tys. zł??? To hip hopowcy tyle biorą za występy?? Za taką kasę to niech spadają na drzewo. Koncert metalowy z dobrymi kapelami undergroundowymi zagranicznymi można zrobić za 2 tys. zł.
|
|
żaden nie bierze 50 tys. zł, ale koszty to nie tylko opłacenie wykonawcy... pomyśl trochę... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
50 tysiecy jesli chodzi o hemp gru gadalem znimi przez telefon by sie ustawic na kocert wlomzy . kontakt nietrudno znalesc na propozycje koncertow do swego miasta
|
|
SaneOne nie mądrzyj się, bo organizowałem nie jeden koncert, więc wiem ile co kosztuje. Duże wymagania mają te hip hopowe gwiazdki, biorą więcej niż Budka Suflera, Ich Troje albo Kult za koncert w ramach trasy. Ciekaw jestem czy znajdą chętnego kto wyłoży taką kasę, Żeby się zwróciło bilety musiałyby być po 25 zł i musiałoby przyjść 2000 ludzi. Chyba Kasieńka Cię zbajerowali, 5 tys. to uwierzę, ale nie 50 tys. ...
|
|
mogę zapytać Wilka, jak go spotkam, ale wydaje mi się, że nie więcej niż 20 tys. ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
dasz mi stuwe to sam cie do niego zawioze, wilku nie zna takich jak ty to sie nieliż
|
|
a czemu mam Ci dawać stówę? z ***** spadłaś chyba :D sam sobie mogę do niego zadzwonić, ale po co? chciałem pomóc się dowiedzieć co i jak z tymi koncertami, ale w takim przypadku *******ę to :) ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
jeszcze jedno... polizać to mnie możesz po jajach :D jak bardzo chcesz to mogę ci dać tą stówę i oprowadzisz mnie po Starym Mokotowie :) od Puławskiej aż do Wołoskiej i od Racławickiej aż do Rakowieckiej... pasuje ci? ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
"...pokój nam wszyskim, po ch*** nam spory..." skad ja to znam hehehe mialem kiedys tasme tego skladu "profesory" jak sie nie myle co? ... PIENIADZ TO WLADZA, SUKCES TO WIEDZA ...
|
|
Ooo sie beda teraz podniecac że Wilka znają ;p lol . mam mieszkanie w Wwie na mokotowie i nie raz , nie dwa go widziałem *************** Tu coś kiedyś napiszę :)
|
|
teraz sam się tym podniecasz że go widziałeś...
|
|
A ja Go nie widzialem i tez sie chwale,.
|
|
hardkorowcy.. ja proponowałbym fokusa/pezeta/kastę.. ale w naszym mieście można sobie pomarzyć heh pozdro
|
|
albo jeszcze lepiej.. BRDSRC'a.. dużo hajsu by chłopaki nie potrzebowali.. BIG UP!
|
|
TY MNIE MOZESZ POLIZAC PO JAJCACH NAJWYZEJ LEZCZYKU.. LUBISZ FACETOW WIDZE.NO TO CHODZ POJEDZIEMY DO TEJ WAWY MAM SAMOCHOD NIEBEDE SZKODOWAL NA PALIWIE OKAZE SIE ZE CIE NIE ZNA TO SKOPIEMY CI NAJWYZEJ DUPE I BEDZIEMY CIE RUCHAC W DUPSKO Z CALĄ WARSZAWA
|
|
yasiorr: zgadłeś :) ja mam dalej tą taśmę :P Homer'S: ja się nie podniecam, bo znam go bardzo słabo (na "siema"), ale znam kilka osób z JLB, EH i prawie wszystkich z DZM i byle pajac o damskim nicku nie będzie tu ze mnie kpił... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
buahaha... to pajacu zmień nicka... jakbyś nie umiał czytać, to teraz masz "kasienka16"... może jakiś tranzystor z ciebie... **** wie... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
@5510: w naszym mieście był koncert Pezeta :) nawet byłem na nim... pamiętam, że jakiemuś typowi zaczął się palić kaptur od bluzy :D ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Też na nim byłem.. i też to pamiętam :D
|
|
a tak na marginesie: czy ta (ten) kasienka16 kogoś wam nie przypomina? np.PiSowca? jeśli to nie on, to na pewno jego brat-wykapane podobieństwo, bo na pewno tacy osobnicy nie poczęliby się z pełnego wytrysku. jak by nie patrzył CH.. DO CH... PODOBNY!
|
|
a to twoj problem jak nik sie niepodoba nie moj. no ja grzecznie zapraszam na kawe i jedziemy na ten stary mokotow. jedynie kogo mozesz znac to z verby chlopakow..frajer jestes wilku splunol by tobie na morde.no ale mi to nieprzeszkadza nieprzepadam za wilkiem ostatnio dostal na ursynowie od 4 małolatów skoro go znasz to zadzwon do niego i ci opowie jesli tez niejest frajerem.
|
|
frajera to se w rodzinie poszukaj... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Ku%#a noo , macie spór faktycznie wielki, kto zna lepiej sepleniącego Wilka czy komu by on splunał na morde a komu nie. Wezcie sie opanujcie. A poza tym wilku z hemp gru to zaden guru. Nagral jeden singiel i jedna plyte i stop. Sa lepsi , duzo lepsi od niego i mowie to oczywiście o prawdziwym rapie. Juz nie wspominajac ze temat watku jest zupelnie inny od tego o czym Wy teraz dyskutujecie. Strzala. Ps. A ja znam Zenka z Akcentu , no i kto tu tak naprawde ma lepsze znajomosci ? heee Kobieta powinna być damą na salonach, matką w domu, a dziwką w sypialni.
|
|
PS Oczywiscie jeszcze udzielał sie w Moleście... ale i tak sadze ze nie ma sie o co spierac, bo nie jest zadnym guru. Kobieta powinna być damą na salonach, matką w domu, a dziwką w sypialni.
|
|
..a nawiązując do tematu to chętnie bym zobaczył Killaz Group. Ciekawe ile sobie życzą za koncert. Kobieta powinna być damą na salonach, matką w domu, a dziwką w sypialni.
|
|
oczywiscie ze wilku zaden guru zwykly cpunek zbloku
|
|
nikt go za guru nie uważa... chyba się trochę nie zrozumieliśmy... z resztą nieważne... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
ja nie chciałbym się znaleźć na takim koncercie
|
|
Aaa no byc moze sie nie zrouzmielismy ok Kobieta powinna być damą na salonach, matką w domu, a dziwką w sypialni.
|
|
Eldo !
|
|
no i co był jakiś koncert? nic nie było nuda, nuda w tej Łomży Niem mam tolerancji dla pedalstwa i kurestwa !!
|
|
koncert hip hop?? yhh dobry pomysl... ale dokladnie dla 18 i +.. pzdr cosmo
|
|
pomysł dobry ale nikt tym sie nie zajmie niestety i nic z tego nie bedzie Niem mam tolerancji dla pedalstwa i kurestwa !!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |