Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nielubiany glina z Łomży |
Proponuję stworzyć ranking najbardziej nielubianych policjantów z Łomży Dajcie swoje typy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nielubiany glina z Łomży |
Koleś, czepiasz się po prostu.... :) inessa
|
|
ma po prostu problemy i stara się dokuczyc innym nazis
|
|
A ja proponuję ranking najbardziej nielubianych panów, którzy chodzą i nic nie robią, a jak zrobią to nie wiadomo o co chodzi! ...albo pań! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
A kto (poza Kolesiem) zna wszystkich łomżyńskich policjantów, żeby móc ich porównywać? Jeżeli któryś Ci- Koleś- coś zrobił, to napisz o tym, a nie chcesz tworzyć "rankingi"... Pozdrawiam
|
|
Koles to jest wielbiciel Łomzynskiej policji no i chce sobie nad lużkiem powiesic plakat najbardziej nielubianego gliny:) pomożcie mu:-) Hoł, Hoł ,Hoł
|
|
może powinien w lustro spojżeć i wtedy zobaczy tego .... .
|
|
Koleś- faktycznie czepiasz się Policjantów. Policja nie jest od tego by ją lubić lub nie.Skd Ci przyszedł taki pomysł do głowy?Chyba coś przeskrobałeś?Może się dowiemy na Forum -co takiego przeskrobałes i może wtedy ocenimy czy faktycznie jest coś za co nie powinniśmy lubić Policji. A swoją drogą to Ja lubię Policję chyba, że mnie przekonasz że nie ma za co. pozdrawiam
|
|
mnie kiedyś złapał taki ruzy gliniarz, nie pamiętam Jego naziwska, chyba ma na imie Leszel. przechodziłem przez ulicę sk...
|
|
Najbardziej .....
|
|
A ja takiego jednego gliniarza nie lubię, i żeby było śmieszniej to go na oczy nie widziałem ale go nie lubię.
|
|
wśród Policjantów w Łomży nie ma nikogo rudego. Więc na pewno to nie był POLICJANT Z Łomży. Pozdrawiam rudzielców. Mają fajny kolor wlosów ale wredny.
|
|
O tak , tak , Malgosia. Masz rację. Rude to wredne (oprócz wiewiórek). Mnie policjanci nie przeszkadzają , a mogą czasem pomóc. Np. można ich zapytać o drogę. Ad. pytania o drogę .Przypomniało mi się zdarzenie z wojska. Gdy zatrzymaliśmy się w terenie , dowódca wyjął mapę. Niedaleko stało dwóch wiejskich chłopców. Gdy to zobaczyli jeden do drugiego mówi: zobacz , zobacz , wyjęli mapę , chyba o drogę będą pytać.
|
|
Wcale że niee >:-< A co do policji, to coprawda wielkiej skuteczności może nie mają, ale jako do ludzi, to nie mam żadnych zastrzeżeń. ______________ Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej (Nie mylić z Wielką Polską :-) WWW.WIELKA.NET ______________
|
|
ja najbardziej nie lubie kadrowca - i MAM swoje powody
|
|
A co Panie Piloxie Pirxie?? Odpadło się na psychotestach i teraz nie masz kogo za to winić?? Przykro mi to stwierdzic, ale powinienieś winić tylko i wyłącznie siebie, po prostu nie nadajesz się do policji....
|
|
Brawo. Bardzo mi się podoba Twoja odpowiedż. By dostać się do Policji to naprawdę trzeba wiele umieć. Udanego weekendu! /ale amerykańczszyzna//Miłej soboty i niedzieli- to już po polsku.
|
|
gpolicjant jak policjant taki juz musi byc a ze niektorzy sa ''wredni''to juz ich sposob bycia.nie kazdy na co dzien ma dobry humor! zig0
|
|
Ja mysle ze gliny to zlodzieje.kiedys jeden glina zabral mnie spod szkoly na okazanie.mowil ze dostane chociaz na piwo bo za to oni placa.pojechalem z nimi, bylo to okazanie ale nie mial kto wydac pieniedzy zz kasy wiec podalem im moj numer i mieli do mnie zadzwonic kiedy mam sie zglosic po odbior kasy.i do tej pory nikt sie nie odezwal.a to bylo ponad rok temu.wiec ja nie mam dobrej opini o gliniarzach w naszym miescie.
|
|
m@ster przyhamuj trochę z określaniem kto jest złodziejem. Te pieniądze na pewną musza być dla Ciebie gdzieś w kasie,. Bo przecież kasjerka nie mogła ich zabrać . Myślę że ,jak się zgłosisz do kasy to na pewno odbierzerzesz to co ći się należy. A zamiast piwka to może by batonika. Smacznego. Oj zjadło by się coś słodkiego ale niestety dieta. Pozdrawiam
|
|
taki czerwony na twarzy.... Leszek... uważajcie na niego...
|
|
...Ja myślę, że koeżka oblał egzamin ze sprawności fizycznej, psychotesty i niestety nie dostal się do policji...a teraz się mści trenuj chłopie trenuj...
|
|
oj widzę , że Twoja propozycja stanęła w miejscu. A może już polubisz Policjantów? Chociaż troszeczkę. A co Ty byś robił bez Naszej kochanej Policji. A może poprosimy o wypowiedż na ten temat kogoś policjantów. Czy faktycznie Was nie należy lubić?
|
|
Niech się tylko Gliniarze dowiedzą o was... będę się wtedy smiała :) Kaśka
|
|
Malgosia chyba wiesz ile sie teraz slyszy na temat korupcji w policji.malo tego.policjanci maja zwiazek z grupami przestepczymi!!!!!!!!!!.dostarczaja im informacji.A te opieniadze to na pewno Ci gliniarze se wzieli co mnie wiezli.jestem o tym święcie przekonany.A jednego gliniarza nawet lubie.Pracuje w drogówce."Obługiwał" mnie kiedys ale naprawde kultura jest.I mozna bylo pogadac.Pozdrawiam tego Pana i wszystkich forumowiczów.Jedziemy z tym koksem!!!!!!!
|
|
jestem pewna że te Twoje pieniądze za udział w okazaniach znajdują sięw kasie. A co do współdziałania z grupami przestępczymi to chyba to chyba trochę przsadziłeś. Nasz policja jest chyba lepsza niż partyjanicy -tu to dopiero korupcja.Bronię policję bo bez niej to byśmy chyba zginęli.Serdecznie Cię pozdrawiam.( Jestem prawdziwą Małgosią)
|
|
Małgosia Ty chyba telewizji nie ogladasz!!Co sie w Polsce dzieje to włos na.............. staje!!!!! A te kase to se gliniarze przechulali. Jak jestes prawdziwą Małgosią to jeszcze fotke zalącz!!!! hehehe Pozdrawiam
|
|
Małgosia odrazu widać że masz Policjanta w rodzinie tak tej policji bronisz.
|
|
zimno zimno. Ale ktoś ich musi bronić .Czy Ty też nie lubisz policjantów? Jeżeli tak to -z jakiego powodu. Chyba,że mocno podpadłeś.Jak narazie to nie mogę się dowiedzieć ,który z łomżyńskich policjantów jest nielubiany.Czyżby to oznaczało , że jednak są lubiani????????????? Pozdrawiam
|
|
oglądam oglądam. A włos na głowie staje.Zdjęcie mogę Ci-podać pocztą zwykłą tylko podaj adres doręczeń cwaniaczku. Pozdrawiam.
|
|
Hodźcie Wszycy Do Pabu !!! hehehe policja jest OK , a zakały czy korupcja jest wszędzie ... pozdrawiam forum i policję
|
|
Lepiej się zapytać który jest lubiany ?
|
|
Tajniak - policjant przebrany za człowieka.
|
|
A CO WY KU..... WIECIE NA TEMAT POLICJII.WOGLE KTORY Z WAS MIAL KIEDYKOLWIEK DOCZYNIENIA Z PSAMI NA DOLKU ALBO NA PRZESLUCHANIU NOCNYM W MILEJ ATMOSFERZE PEWNEJ BLONDYNKI :} PS.SWIAT NIEWIERZY PSOM SZKODA NASZYCH LEZ bleeeeeeeeee
|
|
Wy oczywiście mieliście... ______________ Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej (Nie mylić z Wielką Polską :-) WWW.WIELKA.NET ______________
|
|
hej hej czy wreszcie się dowiem , który Policjant w Łomy jest nielubiany. Może w końcu się taki odezwie. Sedecznie pozdrawiam niebiekich mundurowych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |