Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
LKSLOMZA.KOM.PL - nowa strona ŁKS ŁOMŻA!!! |
założyłem ten temat, abyście dowiedzieli się o istnieniu nieoficjalnej strony ŁKS-u Łomża. ps. wiem że ten temat nic konstruktywnego nie wnosi, ale zawsze to dla mnie darmowa reklama! pozdro www.lkslomza.kom.pl TYLKO ŁKS!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: LKSLOMZA.KOM.PL - nowa strona ŁKS ŁOMŻA!!! |
Precz z reklamą na forum!!! Pozdrawiam
|
|
mariszu pseudofanie lks kazdy kto jest kibicem wie juz od jakiegos czasu o istnieniu tej strony ale sadzac po twoim poscie bardzo sie tym podnieciles a kibicem jestes od niedawna wiec kto bedzie chcial zajrzec na ta stronke kto nie bedzie chcial to nie zajrzy
|
|
Chyba ta strona dziala kiedys pod adresem www.lkslomza.xp.pl Jak sie myle to sorki............ :P Moja jedyna miłośc to ŁKS POZDRO
|
|
fazin nie ******* smutów. ten temat jest też dlatego, że na tym waszym forum nie ma żadnej cenzury. a jak jej nie ma to sobie piszę co chcę... ps. ja kibicem jestem od 11 roku życia więc zapewne www.lkslomza.kom.pl TYLKO ŁKS!
|
|
a jednak jest bo moje nie p.i.e.r.d.o.l ocenzurowali. z chęcią bym dostał bana, wiecie jak to zrobić??? czekam na falę krytyki z waszej strony www.lkslomza.kom.pl TYLKO ŁKS!
|
|
...JAK DZIECI...
|
|
LOMZYNSKI LKS MISTRZEM BYL MISTRZEM JEST
|
|
ostatnio cały czas wygrywa ! hura !
|
|
Ma już 19 bramek w tym sezonie . !!!!
|
|
spam spam spam
|
|
AD. "ps. ja kibicem jestem od 11 roku życia więc zapewne" A 11 urodziny obchodzil 2 tygodnie temu :))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |