Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
BŁĘDY NA STRONIE |
Od dluższego czasu zastanawiam się kto pisze teksty na tej stronie... az takich idiotow w Łomży mamy? Pełno tu błedów nie ortograficznych... ludzie nie umieja zbudowac zdań tak aby miały jaki kolwiek sens np. "nie będzie już możliwości przejazdu Groblą Jednaczewską przez Łomżyczkę, zarówno do w kierunku Jednaczewa, jak i Łomży." i to nie jest jedyny błąd jaki juz zauwazylam... moze i szczegółów sie czepiam ale może jednak niech ktoś przeczyta uważnie tekst zanim go opublikuje... Dziekuję za uwagę.... =]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: BŁĘDY NA STRONIE |
xxAAGUSKAAxx Bonita nie przejmuj sie tak tym:))) Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
ale ta sa teksty redaktorow, zenada a nie redakcja!!
|
|
Dokładnie, błędów w różnych artykułach można znaleść (czasami mnóstwo). Czy w redakcji pracuję ktoś z dysklekcją, a może nie zna zasad ortografi i poprawnej leksyki? Hmm... Ciekawe, ciekawe...
|
|
Faktem jest, że gramatyka to nie jedyny ból 4lomza. Wielokrotnie ludzie bez dyslekcji śmieli się na forum "do łez" z błędów ortograficznych zamieszczanych tu przez doborowe grono redakcyjne tej witryny. ADALL
|
|
Jeśli już błędy innym wytykacie.... to nie jest to 'dyslekcja' tylko 'dysleksja'. http://pl.wikipedia.org/wiki/Dysleksja ________ Malachit
|
|
Malachit: wybacz........... literówkę :)) ADALL
|
|
e tam .... a mi się spać chce .......
|
|
ale kicha: " błędów w różnych artykułach można znaleść" buehehehe "Hmm... Ciekawe, ciekawe..." tu sie zgodzę - żeby ktoś, kto w nieskomplikowanym słowie robi błędy miał czelność wytykać błędy innym. -- tomek w. \"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\" \"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"
|
|
Kolejne perełki pana CZ... O ile ten błąd można jeszcze wybaczyć: Po raz trzeci ratusz przesuną termin otwarcia ofert to tego już raczej nie: Obejmuje ono budowę zachodniej - zadaszonej trybun głównych na ok. 1760 miejsc Kto do jasnej cholery pisze te teksty ??? Śmiech na sali...
|
|
Pewnie ten, co "Drzewną" likwiduje... Jego bym podejrzewał... Tylko nazwiska nie pamiętam ;D Prowokator
|
|
"przesuną" - http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=17416 przesunął? "otwarto" - http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=17415 Nie powinno być otworzono? To tak z grubsza ze strony głównej, a co by było gdyby się wczytać w artykuł,' a nie tylko lid? A najlepsze, że to "dziennikarze", po uniwersytetach itp. :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Sie dziwisz błędom? ja je robie z premedytacją, lubię czasem pobłędzić
|
|
jooo he he
|
|
xxAAGUSKAAxx a pamiętasz: "wylądował w wariatkowie"???:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |