wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
uważacie, że Kubica był winny w kolizji z Hamiltonem??

??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: uważacie, że Kubica był winny w kolizji z Hamiltonem??

ja uważam że nie! tylko jak zwykle cackają się z tym HAM iltonem jak z jajkiem... oczywiście zapewne żeby to Kubica był na jego miejscu to by też była wina Kubicy... dziwi mnie koncówka wyścigu Masa powinien zostać ukarany zato jak zaatakował kubice koleś se jeżdzi po trawniku wyprzedza ścina zakret i co tak niby można???? niema zato żadnych kar?

;)

Oczywiście, że nie, sam Hamilton na konferencji prasowej przyznał, że to nie była wina Roberta, i to samo potwierdził Robert, warunki były fatalne. Widać, są równi i równiejsi.

Jeżeli Robert nie będzie ewidentnie szybszy to nie ma szans na podium. W Formule 1 rządzą po pierwsze pieniądze, po drugie układy.

... jeśli ktoś ma wątpliwości, to niech znajdzie podobne zdjęcia z Robertem Kubicą:

http://www.hotofoto.pl/images/km7d/d07jpn521.jpg

LH musi byc mistrzem swiata i wszystko jest robione by tak bylo. Po GP Niemiec juz bylo wiadomo ze to "swieta krowa (dla tych ktorzy nie pamietaja dzwig wywiozl tylko jego bolid na tor, podczas gdy w tym miejscu stalo jesze kilka innych bolidow). A dzis znow zwykla koliza podczas wyscigu i uznana jak przewinienie Kubicy, a jesli kto ogladal to sam widzial ile bylo takich "przewinien" w czasie tego trudnego wyscigu. Swiech na sali to sie dzieje z tym sportem.
Co to ostatnich metrow i walki miedzy Massa i Kubica to jest wlasnie esencja F1 - meska i twarda walka do konca, o kazdy punkt, a nie dawanie kar za nic.

"... jeśli ktoś ma wątpliwości, to niech znajdzie podobne zdjęcia z Robertem Kubicą:

http://www.hotofoto.pl/images/km7d/d07jpn521.jpg"

powodzenia w szukaniu...

ja tam o tej porze to spałem , heh , i mam takie wrażenie , że większość tu się wypowidajacych też

___POLAK___TO___JA___

Przeciez Hamilton to jest narzedzie promowane przez Mclarena razem z calym FIA. Jest nie do ruszenia.

Kubica nie pojedzie szybciej. Chyba, ze zmieni obywatelstwo na niemieckie, to moze miec wyniki lepsze od Heidfelda. Ciekawie zapowiada sie przyszly sezon. Theissen sklada obiecanki, ze skonstruuja cos na miare Ferrari.

heheh skonstruują heheh no szczerze wątpie chyba że tak jak maclaren załątwili se jakąś wtyczke w ferari

;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org