Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy Vectranet udostępnia miejsce na www ? |
Witam. Tak jak w temacie, chciałbym się dowiedzieć czy Vectranet swoim abonentom internetowym udostępnia miejsce na serwerze. Jeśli tak to ile MB ? ------------ Bogunow
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy Vectranet udostępnia miejsce na www ? |
...a zapytaj w Vectrze!! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Kefas napisał(a): > ...a zapytaj w Vectrze!! > W Vectrze telefon odbiera pani ktora wie tylko jakie są abonamenty i ile kosztuje założenie. Może ktoś kto ma Vectranet i zna odpowiedź ? ------------ Bogunow
|
|
tak jak w inecie..... z tego co wiem to tylko tpsa w neo i inet od 64 kb w gore udostepnia miejsce na www.... ale co z tego.... kiedy te 100 MB to na fataleni wolnym serwie już lepiej wykupić se miejsce na jakimś serwie 1GB ... i miec swiety spokoj...
|
|
na inet jest php (na tpsa nawet tego nie ma), czekam na info o mysql! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
vectra nie udostepnia miejsc na www sam chcialem pozyczyc na chwile ftpa vectry bo jest bardzo duzy i bardzo szybki tzn wrzucic cos tam to nie pozwolono mi ;p i czego to czytasz maślaku :)
|
|
majma napisał(a): > vectra nie udostepnia miejsc na www sam chcialem pozyczyc na > chwile ftpa vectry bo jest bardzo duzy i bardzo szybki tzn > wrzucic cos tam to nie pozwolono mi ;p > A to wielka szkoda :( Przyznam ze sie rozczarowalem, w takim razie trzeba bedzie wykupic gdzies indziej miejsce :( ------------ Bogunow
|
|
najlepiej zadzwonić i się zapytać, a nie tak dewagować na forum.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |