Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KEBAB |
gdzie w łomży sa najlepsze kebaby <lol> wiem ze byl taki temat ale lubie wkurzac ludzi xD
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KEBAB |
Przy dworcu w kebabowni :-)
|
|
a gdzie jeszcze?
|
|
Moim zdaniem nie ma już nigdzie lepszych :-) Chesz to idź i się przekonaj :-P
|
|
ale odp jakby chcieli a nie mogli czlowiek chce sie najesc bo bieda w polsce, wygralam kase w zdrapki a tu anwet niepowiedz agdzie sie najesc dobrze mozna... bo nastepny posilek pewnie w wigilie:(
|
|
powtarzam się, w Mławie jadłem dobre;d
|
|
najlepsze ogólnie są w wawie przy skrzyżowaniu marszałkowskiej i świętokrzyskiej :D i jeszcze trochę alej na północ w "saharze" :D po zjedzeniu kebaba w Łomży mój ziom odchorował 2 tygodnie...
|
|
hehe ale pytam gdzie w lomzy..... na mowie ze na kebaba wygralam w zdrapki bo tak to nie mam a skad mam wziac na paliwo do wawy:( .... ludzie wogole niemysla.... nie kazdy ma takie rarytasy
|
|
jakiś handlarz kebebami czy co??????????????już drugi taki temat w niedługim czasie!!!! Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
xxAAGUSKAxx proponuję zaglądać w spis tematów przed założeniem tematu ;)
|
|
nie chce mi sie
|
|
To może zamów sobie tego kebaba przez internet... co?!
|
|
a nam się nie chce wogóle pisać gdzie i co... bym powiedział teraz pare brzydkich słów na czyjś temat...no ale...nie chce mi się -.-
|
|
xxAAGUSKAAxx: Pleciesz, że cokolwiek wydrapałaś. Zapewne znalazłaś jakiegoś porzuconego kebaba i zastanawiasz się skąd pochodzi. Może i z okolic dworca - jak sugerujesz. Ludzie tam różne rzeczy zostawiają. Koledzy dobrze radzą.........., przejrzyj forum to dowiesz się skąd Twoja zdobycz. Jeżeli Ci się nie chce to truj się ale nas w to nie mieszaj :))) ADALL
|
|
Opcja szukaj i nie zasmiecaj forum. Nie jedz kebabów bo bedziesz brzydka i gruba.
|
|
Dzieki za rade :)
|
|
w Warszawie na stadionie u żółtków są dobre kebaby. Wiem bo próbowałem !
|
|
dziewczyno, jeśli zdrapałas niewiele to kup sobie paczkę włoszczyzny i ugotuj krupniczek, wyjdzie Ci to na zdrowie :)))))))))
|
|
lol
|
|
Aguska-gruba wcale nie znaczy brzydka! Jedz do woli, tak jak lubisz! A na dworcu od strony wiaty są super:) Szczególnie pitę polecam:) G a z e l a
|
|
xxAAGUSKAAxx a propo warszawy jak chcesz to moge Cie tam zabrac przy okazji:P
|
|
Na Ks. Anny jest dobry Kebab, mięso jest swietne i może pieczywo już sie poprawiło.
|
|
kto zakłada temat o kebabie ten z milicji
|
|
u Ryśka na melinie... miecho szur-bab sos. sikacz-pen nie raz blizny! ale nigdy pęknięcie
|
|
wiecie co wam powiem niemuwcie o łomżynskich kebabach bo zara rzygne jestem jaki jestem
|
|
o własnie kolega ma racje, zaraz rzygne.......koniec tych tematów aniol28
|
|
a ja powiem,raczej napiszę tak....do pewnego czasu smakował mi na przeciwko statoil ale do pewnego czasu...jezeli chodzi o zamowienie z dowozem do domu to porażka maja podpisana umowe z korporacja tax jedzenie kierowca dostarczyl zimne i po 1,5 godz zamawiania i w taki sposób pan kierowca zraził mnie do owego baru
|
|
juz od dawna nie chodze do kebabow czesto droga jest pod gorke, a to mnie meczy
|
|
na ks. Anny Sułtan kebab..albo na dworcu. nie polecam 3 wymiar, dziwna klientka tam sprzedaje i wogóle dlugo czekac trzeba ..gr
|
|
Moze obsluguje juz innych klientow to dlatego;
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |