Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gimnastyka korekcyjna |
Czy znacie dobrego instruktora gimnastyki korekcyjnej dla dzieci na basenie lub sali gimnastycznej?. Pozdrawiam: Grey
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gimnastyka korekcyjna |
na basenie ratownik indywidualnie prowadzi zajęcia ___POLAK___TO___JA___
|
|
dokladnie. musisz sie przejsc na basen i porozawiac z ratownikiem (wchodzac do budynku basenu prosto i drzwi po lewej )
|
|
Przecież nasze dzieci miały mieć zapewnione zajęcia pozalekcyjne w tym korekcyjne to jak to jest ? Kto się znowu pomylił w ich organizacji?Jeszcze nie tak dawno moje dzieci uczęszczały na takie zajęcia bezpłatnie. To mamy postęp w rozwoju oświaty,no cóż najlepiej narodem głupim i kalekim, a do tego właśnie zmierzamy .
|
|
Che, che a od kiedy to ratownik jest kształcony w zakresie gimnastyki korekcyjnej - rehabiltacji i ma jakiekolwiek o tym pojęcie. Rozumiałbym gdyby to był rehabilitant ze szpitala. Bzdury opwiadacie, bałbym się na taką gimnastykę wysyłać dziecko bo mogłoby po pewnym czasie tylko do operacji sie nadawać. Był komunikat, że dyrektorzy źle wypełnili kwity na te zajęcia, ale też słyszałem, że dyrektorzy zadnego wniosku nie wypełniali tylko urząd wszystko tak mądrze pospinał. I na wniosku pieczęcie tylko urzedu były.
|
|
Po pierwsze jezeli ratownik zrobil sobie kurs zeby prowadzic takie cwiczenia to jest wyszkolony. W szkolach raczej sa takie zajecia wiec nie powinno byc problemu tylko nie wiem jak to jest z kwalifikacja dzieci na takie zajecia. Pozatym juz chyba kazdy nauczyciel wychowania fizycznego konczacy studia wyzsze ma dodatkowa liczbe godzin na zajeciach z cwiczen korekcyjnych i moze prowadzic takie zajecia. ... PIENIADZ TO WLADZA, SUKCES TO WIEDZA ...
|
|
Che, cha "Po pierwsze jezeli ratownik zrobil sobie kurs żeby prowadzic takie ćwiczenia to jest wyszkolony. " Może, ale jak mówią jest ono szerokie i bardzo głębokie, dlatego wątpię. Takie kursy to chyba tylko dla osób z wyższym wykształceniem i podobno kilkaset godzin. Wątpie by któryś miał taki jakiś kurs i 9&% że się nie mylę. Chłopcy pokończyli kursy ratownicze i chwała im za to, ale tych innych kursów chyba nie. Może się mylę (2%) ale ostrożnie bo może być więcej szkody niż pożytku jeśli to fachowcy bez kursów.
|
|
jednak ratownicy na basenie maja skonczoną szkole i kursy w tym zakresie. pozytek z nich jest.
|
|
A któren z nich taki szkolony, oprócz wyższych studiów ratowniczych ma jeszcze te kursa. Jak jest taki to zmienię zdanie bo i mojej córce by sie takie ćwiczenia przydały. Do szpitala na ćwiczenia do mgrow cięzko się dostać. Długo trzeba czekać. A przyjmuja oni na skierowania od lekarza, na sali i w basenie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |