Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Śmiech to zdrowie |
Co jest nie tak z moim WINDOWSEM XP ??? Kupiłem komputer z zainstalowanym Win XP pro jakieś 10 miesięcy temu. Działa na nim jednoczesnie kilka programow P2P, często Winamp lub Vplayer, oczywiście GG i czasem Skype oraz 2 antywirusy. Oczywiście przeglądarka i Word też. I zauważyłem, że komputer się nie zawiesza, nie zamula, programy się nie zacinają, nie muszę używać "trzech króli". Często chodzi 3-4 dni non stop. Próbowałem coś z tym zrobić - zapełniłem dysk, dołożyłem kość ramu innej firmy, używałem programów z "nieoficjalnych" źródeł ale ciągle działa stabilnie. Już nie wiem co robić. Pomóżcie. ...nie mój text, ale fajny :) ________ Malachit
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Śmiech to zdrowie |
Niech go zżuci z 3 pietra i zobaczy czy się mu nie zawiesi . http://zespoly.phorum.pl
|
|
Ale masz ty te problemy LOL
|
|
Zgłoś ten problem na policję
|
|
naciśnij any klawisz!
|
|
Ależ Wy wszyscy jesteście inteligentni, chyba nikt z Was nie zrozumiał o co chodziło Malachitowi ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
hahahaha ale z was żłoby :D najlepsze są texty z Bravo , w stylu : "Drogie Brawo, ostatnio całowałam się z chłopakiem(bez języczka , tak normalnie) i zauważyłam 2 dni później małego guza pod kolanem. Czy to może być ciąża pozamaciczna ? Odpiszcie. Zdesperowana Czytelniczka" hahaha *************** Tu coś kiedyś napiszę :)
|
|
he, he, he :D ________ Malachit
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |