Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dobra kosmetyczka w Łomży |
Proszę o opinie bo trochę sie tego narobiło a mi chodzi o kogoś kto sie naprawdę na tym zna.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dobra kosmetyczka w Łomży |
Polecam Panią Gosię w zakładzie kosmetycznym Amelia w hotelu Gromada (lub Polonez, jak zwał tak zwał). Kobieta zna sie na swojej pracy. Polecam ;)
|
|
A ja polecam Studio Kosmetyczne Perfect. Chodzę tam na czyszczenia twarzy i jestem bardzo zadowolony. To bardzo porządny salon, polecam!
|
|
Chciałem też dodać, że słyszałem różne, przeważnie złe opinie o Pani Gosi i jej pracy... Radzę się poważnie zastanowić nad pójściem do tego zakładu.
|
|
a kto wam chlopaki czysci lufty.....hahahahah bez obrazy pozdrawiam
|
|
a nie sorki teraz jest moda na metroseksualnych hahahahahahhaahha ja zawsze czyscilem twarz myjac ja mydlem i nigdy nie mialem problemow .....kosmetyczka no jasne jak ktos nie zamoczyl to chormony robia swoje "pryszcze" ale kosmetyczka nie pomoze !!!! hahahah
|
|
"hormony" sorki za ortegre
|
|
ile masz lat?? 12??
|
|
doctorr: Po twoich wypowiedziach można sądzić, że nie jesteś wybitnie mądry... maro pytał tylko o kosmetyczkę, a Ty się wpieprzasz i wygadujesz głupoty :I Jeśli myślisz, że kosmetyczka nie jest skuteczna to sie mylisz!! Byłeś w ogóle kiedyś na takim zabiegu? Również jestem ciekawe ile masz lat, może sie pochwalisz?
|
|
Oj ludzie i ludziska a co to ma do wieku jak sie chce o siebie dbać to czy masz 8 czy 80 lat to dbasz i juz a tak w ogóle to nie o mnie chodzi tylko moją kobietę chcę iść do kosmetyczki a ja chcę żeby to był ktoś naprawdę dobry
|
|
radzik drogie dziecko, nie wypowiadaj się w kwestiach o których nie masz zielonego pojęcia. polecasz na forum gabinet swojej mamy, a ostrzegasz przed gabinetem mojej mamy zapominając o tym, że po rocznej zaocznej szkole Twoja mam umiała niewiele i gdyby nie praca u mojej mamy, nie miałaby szans na otworzenie swojego gabinetu. to u Was rodzinne, że jesteście tacy wredni i nie umiecie podziękować? szacunek dla starszych smrodzie. Pani Gosia czeka na przeprosiny inaczej sprawa o zniesławienie idzie do sądu. nie pozdrawiam.
|
|
A co ja powiedziałem nie tak o Twojej mamie? Masz mnie za durnia? Myślisz, że mnie postraszysz sądem i będę reklamował gabinet Twojej mamy?? Może i zaczynała tam, ale teraz jestem pewien, że robi to o wiele lepiej. I nie ma za co dziękować...Myślę, że każdy kto tam był wie jak tam jest i powiedziałby to samo. Ty nawet nie znasz mojej rodziny, więc po co się na jej temat wypowiadasz?? Nie chce mi sie w ogóle z tobą na ten temat dyskutować...
|
|
buahahhaha, ale ***** asy, dobry popis :D
|
|
Najlepszą dla mnie kosmetyczką jest mój chłopak. Jego naturalny krem wspaniale działa na moją cerę. Zero pryszczy, ani śladu zmarszczek, przebarwień. Można stosowac ten specyfik albo od zewnątrz poprzez intensywne wcieranie, albo do wewnątrz poprzez połykanie. Obie metody są godne polecenia. Trzeba tylko tu regularności i efekty same przyjdą. Obie te panie jeśli znają się na kosmetyce naturalnej mogą potwierdzic, że to jest to czego nam babeczkom potrzeba
|
|
Święte słowa figlarko ! ;D ________ Malachit
|
|
Do jotem87: Witam, z tej strony mama "Radzika 93" jednocześnie właścicielka Studia Kosmetycznego "Perfect". Komentarz swój zwracam głównie w stronę syna Pani Gosi z Poloneza. O Waszej tzw. dyskusji dowiedziałam się dzisiaj przez przypadek. Dla Twojej wiadomości, aby była kompletna: po pierwsze o wypowiedzi mojego syna nie miałam zielonego pojęcia i jedyne za co mogę przeprosić to za bezmyślne wyrażanie przez niego własnej opinii, którą wyrobił sobie na podstawie zamieszczonych tu wcześniej postów. (http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=82683&t=82683) Niemniej ganię takie zachowanie. Po drugie skończyłam prywatną dwuletnią policealną szkołę kosmetyczną Warszawie na Podwalu, która myślę jest dużo bardziej renomowana od tej kończonej przez Panią Małgosię 25 lat temu. A w tym roku mam nadzieję zrobić tam licencjat. Po trzecie masz rację ale tylko w jednej sprawie. Mogę być jej wdzięczna za tą kilkumiesięczną "współpracę" z nią, bo to pchnęło mnie do otwarcia własnego salonu, który prowadzę już 6 lat, gdyż inaczej pewnie do tej pory wegetowałabym w Polonezie...Za nic więcej nie mogę jej podziękować ponieważ nie nauczyłam się tam kompletnie nic. Ciebie za nieprawdziwe informacje podawane na mój temat nie winię gdyż mogłeś je dostać jedynie od swojej mamy. A swoją drogą to Pani Małgosia "bardzo"przejmowała się kogo zatrudnia nie wiedząc dokładnie po jakiej jest szkole..Dodam tu jeszcze że zatrudnienie to zbyt duże słowo gdyż pracowałam w tym zakładzie na własnej działalności gospodarczej i moje utrzymanie nic jej nie kosztowało. I to właśnie Pani Małgosia dowiedziawszy sie o tym że otwieram własny gabinet przybiegła do mnie z pretensjami iż"szargam jej dobre imię" co oczywiście bardzo mijało się z prawdą. Do tej pory nie mówiłam głośno nic złego na jej temat ale to co przeczytałam na temat swój i mojej rodziny jest poniżej nawet podstawowego poziomu kultury osobistej. Jeśli ktoś po 20 latach pracy nie wyrobił sobie odpowiedniej marki, która obroniłaby się sama sobą to niech wini za to tylko siebie..To jest wszystko na ten temat i jedyne co skłoniło mnie do wypowiedzi na tym forum to fakt, że ktoś wypowiada się o mojej rodzinie. Na temat usług może wypowiadać się każdy.Więcej nie zamierzam dyskutować. Pozdrawiam wszystkich czytających..mających pewnie niezły ubaw z tej farsy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |