piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jagiellonia VS Legia

Co sadzicie o zachowaniu kibiców obydwu drużyn????

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jagiellonia VS Legia

powiem krótko dla buraków nie ma wstępu na stadiony. Uważam,że mecze takie winny odbywać się bez udziału widzów. Tylko transmisje telewizyjne. Nie potrafisz chamie jeden z drugim kibicowac to won na pole krowam dupy podcierać a nie na stadion.

Pasja

Ja nie wiem kto tam zaczal, ale jesli chodzi o fanow Jagielloni to wydaje mi sie ze oni nigdy nie przyjezdzaja zeby kibicowac. Przypomnijcie sobie mecze Łks-em na zadnym z nich nie bylo spokojnie!!

Mam kuzyna, który bił się na tym meczu (miał niebieskie wdzianko i służbową pałeczkę) - twierdził, że kibice Legii nie byli zbytzajmujący - jego zainteresowania skupiały się na kibicach Baby Jagi.
Co nie znaczy, że Legioniści są jak aniołeczki... Jedni drugich warci...

Byłem ,widziałem. Jedni warci drugich. Przed meczem i przez większość meczu policja poskramiała kibiców zielonych , ale miałem wrażenie , że kibićow Jagiellonii już nie chciała , co skutkowało wcześniejszym zakoń czeniem meczu. Oprawa meczu stworzona przez Śledzi była przepięknym widowiskiem , czyło się atmosferę wielkiego meczu dla żołto-czerwonych. Naprawdę warto było być.

Człowieq widziałeś mecz ŁKS vs. Jagielonia w Łomży MASAKRA ale dostali po dupach od nas !!!! Beda się tam ostro klepać pewnie do Legi dojdzie ŁKS i inni

LoRd.^oo7*

Moim zdaniem dymy na stadionach są bez sensu, tacy paseudokibice nie idą dopingować zawodników tylko idą robić DYM. Tacy ludzie powinni jak już chcą sie ganiać ze sobą to niech robią to gdzieś w lesie ale nie na stdionie, ponieważ ludzie przestają chodzić na mecze ponieważ sie boją, że mogą dostać za darmo w p.....

Grisza

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org