niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
WYPADEK

Witam !!!
Co się stało na ul Al.Legionów przed godz.17

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: WYPADEK

Wypadek sie stal!

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

lol!

ściemka wszystkim

Skuterkiem przypie....ył w poldka i na tyle.

Czy wy zawsze musicie robić z z głupiej stłuczki aferę na forum. LUDZIE !!! To nie KISIELNICA !!!

Kisielnica? Ptysiu80 co miałeś na myśli??
No też jestem tego zdania żeby nie zakładać na forum takich tematów.
To nie informacja tylko forum.
A admin patrzę,że gówno robi!

Jeku kurde poto jest te forum żeby się pytac itp. LOL

taki los:(

"Jeku kurde poto jest te forum żeby się pytac itp. "

mam jutro pierwszą lekcje? %-)

z tego co udało mi sie zauważyć co drugi dzieciak na skuterze nie zna przepisów :/ zajezdzają drogę wymuszają pierszeństwo na tych kosiarkach niewiem czy to dla nich lans czy co? powinni zdawac na prawko tak jak na motor i conajmniej żeby 18 lat mieli... a nie tatuś kupi a pózniej płacze... mam tylo nadzieję że nic powaznego mu się niestało bo troszke zmasakrowana ta kosiarka była :/

;)

Stałem obok zdarzenia. Awionetka faktycznie na szrot. A chłopak obolały i chyba z połamanymi nogami. Sanitariusze zakładali mu "kijki" usztywniające nogi. Niestety - rozwagi nigdy dość !!

ADALL

czyli się wyliże :D

;)

hehe ja wracajac mpk do domu widzialem (laweta stala na rowni z autobusem) że ze skutera to tylko tylnie koło można sprzedac :))

ludzie wiecej rozwagi i włączmy myślenie - podobno nie boli.

No naprawdę innych problemów to wy nie macie. Piszcie o poważnych kolizjach a nie o lekkiej stłuczce gówniarza na skuterze.

;]

Zgadzam się z *X*X*.

;]

Dokładnie , te "dzieci" fakt bo to dzieci bo lat mają po naście , zero doświadczenia , i bzyczą tymi "kosiarkami" , heh byłem świadkiem podobnego zdarzenia na al.Piłsudskiego tuż przed Rondem Solidarności,jechali sobie jechali i grzmotnęli w tył samochodu jakieś babce ;-)) , skuter podczas walnięcia w tył tego samochodu postawił sie pionowo :D straty? w pierdziawce chłopaki sobie rozwalili przednie świateło (jaki peszek:P) no a na szczeście samochód solidniejszy to nic:)

chlopak jest starszy od wiekszosci was.. do wypadku doszlo, bo samochod na rejestracjach "nie łomzyńskich" zepchnal ich na poloneza.. wiec jesli nie wiecie nic to nie mowcie głupot. pozdro.

Kierowca skutera wyglądał wg mnie na jakieś 20-22 lata. Nie był typowym małolatem. Pokazywał gestami policji jak doszło do kolizji. Samego zdarzenia osobiście nie widziałem więc nie mam zdania na ten temat.

ADALL

Byłem świadkiem tego zdarzenia. Co ciekawe jak dali dmuchnąc kierującemu tym skuterem to się okazało że "jechał na gazie" :)

No to chłopak będzie miał przesrane.

jak jechal na gazie to mi go nieszkoda powinien zginąc !!

;)

to był skuter czy quad( nie wiem jak to sie pisze)??

skuter. jakbys czytal od poczatku wątku to bys sie nie pytal.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org