Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WYPADEK |
Witam !!! Co się stało na ul Al.Legionów przed godz.17
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WYPADEK |
Wypadek sie stal! ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
lol! ściemka wszystkim
|
|
Skuterkiem przypie....ył w poldka i na tyle.
|
|
Czy wy zawsze musicie robić z z głupiej stłuczki aferę na forum. LUDZIE !!! To nie KISIELNICA !!!
|
|
Kisielnica? Ptysiu80 co miałeś na myśli?? No też jestem tego zdania żeby nie zakładać na forum takich tematów. To nie informacja tylko forum. A admin patrzę,że gówno robi!
|
|
Jeku kurde poto jest te forum żeby się pytac itp. LOL
|
|
taki los:(
|
|
"Jeku kurde poto jest te forum żeby się pytac itp. " mam jutro pierwszą lekcje? %-)
|
|
z tego co udało mi sie zauważyć co drugi dzieciak na skuterze nie zna przepisów :/ zajezdzają drogę wymuszają pierszeństwo na tych kosiarkach niewiem czy to dla nich lans czy co? powinni zdawac na prawko tak jak na motor i conajmniej żeby 18 lat mieli... a nie tatuś kupi a pózniej płacze... mam tylo nadzieję że nic powaznego mu się niestało bo troszke zmasakrowana ta kosiarka była :/ ;)
|
|
Stałem obok zdarzenia. Awionetka faktycznie na szrot. A chłopak obolały i chyba z połamanymi nogami. Sanitariusze zakładali mu "kijki" usztywniające nogi. Niestety - rozwagi nigdy dość !! ADALL
|
|
czyli się wyliże :D ;)
|
|
hehe ja wracajac mpk do domu widzialem (laweta stala na rowni z autobusem) że ze skutera to tylko tylnie koło można sprzedac :)) ludzie wiecej rozwagi i włączmy myślenie - podobno nie boli.
|
|
No naprawdę innych problemów to wy nie macie. Piszcie o poważnych kolizjach a nie o lekkiej stłuczce gówniarza na skuterze. ;]
|
|
Zgadzam się z *X*X*. ;]
|
|
Dokładnie , te "dzieci" fakt bo to dzieci bo lat mają po naście , zero doświadczenia , i bzyczą tymi "kosiarkami" , heh byłem świadkiem podobnego zdarzenia na al.Piłsudskiego tuż przed Rondem Solidarności,jechali sobie jechali i grzmotnęli w tył samochodu jakieś babce ;-)) , skuter podczas walnięcia w tył tego samochodu postawił sie pionowo :D straty? w pierdziawce chłopaki sobie rozwalili przednie świateło (jaki peszek:P) no a na szczeście samochód solidniejszy to nic:)
|
|
chlopak jest starszy od wiekszosci was.. do wypadku doszlo, bo samochod na rejestracjach "nie łomzyńskich" zepchnal ich na poloneza.. wiec jesli nie wiecie nic to nie mowcie głupot. pozdro.
|
|
Kierowca skutera wyglądał wg mnie na jakieś 20-22 lata. Nie był typowym małolatem. Pokazywał gestami policji jak doszło do kolizji. Samego zdarzenia osobiście nie widziałem więc nie mam zdania na ten temat. ADALL
|
|
Byłem świadkiem tego zdarzenia. Co ciekawe jak dali dmuchnąc kierującemu tym skuterem to się okazało że "jechał na gazie" :) No to chłopak będzie miał przesrane.
|
|
jak jechal na gazie to mi go nieszkoda powinien zginąc !! ;)
|
|
to był skuter czy quad( nie wiem jak to sie pisze)??
|
|
skuter. jakbys czytal od poczatku wątku to bys sie nie pytal.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |