wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
CB-FON usluga w Plus gsm

mam pytanie czy jest ktos w lomzy kto korzysta z takiej uslugi?

mustang

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: CB-FON usluga w Plus gsm

Co to jest . Czesc Mustang i pozdrawiam . Chyba ze ........ , motorola ma w stanach 2-u zakresowe telefony , przewaznie kontraktozy znich kozystaja moze to to , ale niemysle zeby pobudowali inne przekazniki . pozatym telefon ma w sobie i jakby CB i komorke .. zobaczymy pozdrowionka dla calej ekipy LO i dla nowicjuszy , swaja droga Mustang ? moglbys cos z tym zrobic :) 73 2LO59opADAM

Lima Oscar

Sie ma mustang...W stanach CB-fon działa i w niektórych krajach europejskich. Jednak narazie CB-FOn np. w erze jest poddany testom (Nadleśnictwo, straż pożarna) testują w warszawie taką udzielono mi onformkację w BOKu i usługa ta będzie działać na początku roku 2008.

Pozdrawiam i do usłyszenia w eterze FR

4lomza.pl

w USA miałem taki telefon już dwa lata temu... super zabawka...
najlepiej jak po centrum handlowym się chodzi ekipą i każdy jest w coś takiego wyposażony...
takie walkie-talkie w komórce... zawsze chciałem, żeby to w PL było :)

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org