Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ile macie komentarzy na Allegro? |
Ciekaw jestem ile najwięcej komentarzy na Allegro ma osoba z Łomży? (mini konkurs:-) Ja- 280.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ile macie komentarzy na Allegro? |
Ale z ciebie pajac. Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to nie zakladaj glupich tematow. Niedlugo powstanie temat: "Kto z Łomży ma najwyższą średnią na fotce.pl". Żenada. WSZYSCY NA MECZ W SOBOTĘ!!!
|
|
Ty masz dużo do powiedzenia.. Wszyscy na mecz... i tak 87 postów.
|
|
Łks gol,nie podoba sie nie czytaj
|
|
To podaj nicka zobaczymy ile negatywów załapałeś
|
|
Łukasz, widze, ze popierasz zakladanie tego typu tematow. To mowi samo za siebie. Poza tym ŁKS pisze sie z wielkich liter i zapamietaj to na przyszlosc! Marcin, postów 7, widac, ze niedoswiadczony uzytkownik forum. Biorac to pod uwage narazie mozna mu wybaczyc zakladanie niedorzecznych tematow. Moze w przyszlosci zrozumie pewne rzeczy... A ja swoje... Wszyscy na mecz w sobote!
|
|
hehe... Ja posiadam od zajebania i ciut ciut ... już super sprzedawca to dla mnie za mało żeby ogarnąć komentarze ;)
|
|
a **** mnie do boli. ***** ludzie ogarnijcie ... zeby takie posty zakladac ... Wszyscy na mecz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 'Still me Till they Kill me.. I love it when they fear me..'
|
|
chwalisz się czy się żalisz? zapewne masz 12 lat i też masz na imię Wojtek?
|
|
Frick ehehhehe dobre. marcin dziecko niepodniecaj sie az tak mocno bo nie masz czym dzieciaku. ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
Niestety nie mam 12 lat, pomyliłeś mnie z kimś... to nie ze mną chodzisz do szkoły.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |