Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
JEstem Piekny |
Alez ja jestem piekny i przystojny i wogole mam same zalety , dzwoncie i piszcie do mnie kochani podziele sie z wami moja skromnoscia i urokiem wlasnym !!! kocham was wszystkich i kazdego z osobna , ludzie no odezwijcie sie prosze!!!!!!!!! Roobertino
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: JEstem Piekny |
upss... troche za duzo wypilem i sie rozpisalem :( no nic prosze o wyrozumialosc koncze bo ptaszki cwierkaja juz mi nad uszami Roobertino
|
|
...To zakrawa juz o narcyzm... hehe °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Evva narcyzm !!!???? Nic podobnego. Zdecydowanie na ...jest takie zagraniczne słowo, ale nie napiszę jeszcze admina po s±dach bedzie ci±gać.
|
|
...Hmmm to ja nie znam w takim razie;)) Powiesz mi na GG? hehehe °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Jak to mówi±; od nadmiaru tego "ci¶nienia' może dekiel odstrzelić! Chociaż bywa, że ja "w stanie wskazuj±cym" też się sobie podobam, a te kobiety...piękne wszystkie... :-) Zbych
|
|
Ja też jestem piękny i jeszcze całkiem niegłupi, a moze nawet m±dry.......nie, nie to chyba przesada z t± skromno¶ci±. Powiem wprost, jestem powalaj±co uroczy i niebiańsko genialny........taaaaaaaak! To jest to! Już niedługo będę strasznie bogaty, sławny i w ogóle naj...., tak więc okazja drodzy czytelnicy: Sprzedam autograf - tanio tysi±c - dwa tysi±ce (w zalezno¶ci od rozmiaru) Na chetnych czekam pod sklepem monopolowym na ul. Długiej codziennie w godz. 8.00 - 21.00. Pozdrowionka dla Geniusiów i Narcyzów z głębo
|
|
Same z WAS piękności i przystojniaki. Ale kudy Wam do tego błysku geniuszu w połyskliwych oczach p. Turkowskiego na przecudnych jego bilboardach. Czy zauważyliście tę aurę przystojniaka i supermena? Toż to szok! Wykapany M.Brando! Ten zniewalający -szczególnie starsze panie -uśmiech! Słyszałem, że na plecach H. Bielickiej chce wjechać do magistratu, ale czy ta żywotna pani uciągnie takiego mięśniaka? Tylko ta szczęka boksera psuje całą tę jego inteligecką aurę . A szkoda... Zbych
|
|
No co, przystojny facet jest:))) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Tak, ale To ma urok MACHO czy INTELIGENCIKA? Co preferujesz? :-))) Zbych
|
|
Tego pana akurat nie;) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |