wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
JEstem Piekny

Alez ja jestem piekny i przystojny i wogole mam same zalety , dzwoncie i piszcie do mnie kochani podziele sie z wami moja skromnoscia i urokiem wlasnym !!! kocham was wszystkich i kazdego z osobna , ludzie no odezwijcie sie prosze!!!!!!!!!

Roobertino

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: JEstem Piekny

upss... troche za duzo wypilem i sie rozpisalem :( no nic prosze o wyrozumialosc koncze bo ptaszki cwierkaja juz mi nad uszami

Roobertino

...To zakrawa juz o narcyzm... hehe

°°°°°°°°°°
... evaa ...

Evva narcyzm !!!???? Nic podobnego. Zdecydowanie na ...jest takie zagraniczne słowo, ale nie napiszę jeszcze admina po s±dach bedzie ci±gać.

...Hmmm to ja nie znam w takim razie;)) Powiesz mi na GG? hehehe

°°°°°°°°°°
... evaa ...

Jak to mówi±; od nadmiaru tego "ci¶nienia' może dekiel odstrzelić!
Chociaż bywa, że ja "w stanie wskazuj±cym" też się sobie podobam, a te kobiety...piękne wszystkie... :-)

Zbych

Ja też jestem piękny i jeszcze całkiem niegłupi, a moze nawet m±dry.......nie, nie to chyba przesada z t± skromno¶ci±.
Powiem wprost, jestem powalaj±co uroczy i niebiańsko genialny........taaaaaaaak! To jest to!
Już niedługo będę strasznie bogaty, sławny i w ogóle naj...., tak więc okazja drodzy czytelnicy:
Sprzedam autograf - tanio tysi±c - dwa tysi±ce (w zalezno¶ci od rozmiaru)
Na chetnych czekam pod sklepem monopolowym na ul. Długiej codziennie w godz. 8.00 - 21.00.

Pozdrowionka dla Geniusiów i Narcyzów z głębo

Same z WAS piękności i przystojniaki. Ale kudy Wam do tego błysku geniuszu w połyskliwych oczach p. Turkowskiego na przecudnych jego bilboardach. Czy zauważyliście tę aurę przystojniaka i supermena? Toż to szok! Wykapany M.Brando! Ten zniewalający -szczególnie starsze panie -uśmiech! Słyszałem, że na plecach H. Bielickiej chce wjechać do magistratu, ale czy ta żywotna pani uciągnie takiego mięśniaka? Tylko ta szczęka boksera psuje całą tę jego inteligecką aurę . A szkoda...

Zbych

No co, przystojny facet jest:)))

°°°°°°°°°°
... evaa ...

Tak, ale To ma urok MACHO czy INTELIGENCIKA? Co preferujesz? :-)))

Zbych

Tego pana akurat nie;)

°°°°°°°°°°
... evaa ...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org