Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MUSTANG STACJA ŁOMŻA CB |
Ma ktoś gg do mustanga?? 4lomza.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MUSTANG STACJA ŁOMŻA CB |
jaki znów mustang?
|
|
młody jesteś to nie wiesz :)) zatem to pytanie nie do Twej osoby :)
|
|
Mustang to PIONIER Łomżyniskiego cb-radia Pozdrawiam: Grey
|
|
ja wiem gdzie mieszka :) -- tomek w. \"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\" \"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"
|
|
Scanning505 chce mu obciagnac. Loser. 'You got a problem, I got a problem solver, and its name is revolver'.
|
|
Tak i napisz temat na tym forum a jakiś debol taki jak TheWiseOne musi coś pierdolnąć od siebie.
|
|
P@wcio/Pawel ty wydymana zdziro zamknij morde ty wyplowialy fagusie. Masz cos do powiedzenia daj mi namiary to sobie porozmawiamy twarz w twarz. Till then shutthe **** up you faggot. 'You got a problem, I got a problem solver, and its name is revolver'.
|
|
hej Scanning 505 zapraszam na czestotliwosc.....1kan FRS ,tam pelnie dyzur.....pozdrowionka i do uslyszenia ........ mustang
|
|
Koledzy spokojnie, bez wyzwisk. Po pierwsze Mustang to nie jest zaden Pionier w dziedzinie CB lub KF, a po 2 troszke kultury na forum tak jak i w eterze. Pozdrawiam 73!
|
|
Dawaj śmieci zjade cię szybciej niż myśłi będziesz się ***** kurczył do milimetrów niewiedząc gdzie przedemną uciekać hahahahaa
|
|
TheWiseOne - sluchaj manekinie mozemy sie spotkac jak chcesz obciagnac 4lomza.pl
|
|
MUSTANG 462,5625 to jest FRS ale tyle razy cie wolam ze nigdy dowolac nie mnoeg 4lomza.pl
|
|
161RDC30 skad taki znak :D Jak dobrze pamietam to mialem 161cb646 a czemu u ciebie sa 2 cyfry z tylu to ciekawe. Ale ty tez pioneerem nie jestes CB w kazdym badz razie 4lomza.pl
|
|
scanning505, jesli chodzi o 2 cyfry za RDC to jest numer czlonka klubu
|
|
MIALEM 161 CB 646 4lomza.pl
|
|
POZDROWIONKA PANIE NORBERT "MUSTANG" PAMIETASZ LITWE I ROSYJSKA GOSCINNOSC???? ...juz niedlugo
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |