wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
szpitale

w Łomży szykuje się do zamknięcia wiele oddziałów. Lekarze złożyli wypowiedzenia, także niedługo będziemy leczyć się albo prywatnie, albo w miastach oddalonych o kilkadziesiąt kilometrów od Łomży

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: szpitale

I bardzo dobrze oni i tak nie umieja leczyc.

jest teraz do środy nabór nowych lekarzy podobno już kilku nowych mają .

Najwyżej Szpital Wojewódzki przeistoczy sie w Szpital Powiatowy i też będzie luz blues.
Już tam któryś z pseudo lekarzy wypisywał, że dadzą sobie radę. Spoko Szpital też da sobie jakoś radę bez nich :D.
Najwyżej Szpital zostanie zamknięty to też jakieś wyjście.
Białystok się ucieszy, więcej klientów będzie miał. A to tylko 80 km co to jest.
Polak potrafi.

Jak mamy takich zdolnych lekarzy łomżyńskich (polaków) to i reszta da radę.
Może w ramach pomocy dla Łomżyńskich pacjentów, część leków na receptę będzie można kupić od tak.

Wiadomo przecież, że człowiek z doświadczenia leczy się najpierw sam a dopiero później idzie do lekarza :D.

Ja wole prywatnie. Walic publiczna sluzbe zdrowia.

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

Informacja z ostatniej chwili. Właśnie mówili w radiu, że tylko 4 oddziały strajkują. Reszta przechodzi na kontrakty.

No to żeście sie popisali, ha ha ha.

to bylo do przewidzenia a gdzie oni beda miec lepiej jak nie tu przeciez to patalachy jakich malo

Ja was nie rozumiem. Jak ma gdzie się leczyć to po co chorować?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org