Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
taniec nowoczesny |
Własnie ruszyły zajęcia z tańca nowoczesnego!!! Są jeszcze wolne miejsca, dlatego wszystkich chętnych serdecznie zapraszamy. Grupa dziecięca - zajęcia w czwartek o 17:30; grupa dla dorosłych - zajęcia w środę o 17:30. Wszystkie zajęcia odbywaja sie w siłowni "Ewa"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: taniec nowoczesny |
korasia ty je prowadzisz?
|
|
Tak, ja. Jestem wieloletnią tancerką i instruktorem tańca, więc zapewniam naukę na wysokim poziomie. Asia
|
|
witanko wlasnie wrocilam z tanca towarzyskiego w ewie- fajowo bylo. Dużo ruchu, dużo ruchu i jeszcze raz duzo ruchu. Trenerka miala przygotowany układ taneczny, który idealnie pasował do całosci zajec: muzyka na czasie, intensywna praca całego ciała, choreografia-taniec nowoczesny oczywiscie!! kto sie jeszcze zastanawia i nie jest pewien czy powinien zapisac sie na te zajecia- mowie - warto, warto i jeszcze raz warto- nastepne zajecuia chyba jutro o 17.30
|
|
sorki male sprostowanie-wrtocilam z tanca nowoczesnego-blad w pisowni- zachwalam jeszcze raz TANIEC NOWOCZESNY w silowni EWA
|
|
Ja też dziś tam byłam - było super:) Tak Agniecha, zajęcia jutro o 17:30.
|
|
ojeju...bo się posikacie z tej radości...-.-
|
|
agniecha 82 a ile za miesiac sie placi??
|
|
a ja prowadze nauke picia piwa , zgrzewka w 5 minut , zapaszam ___POLAK___TO___JA___
|
|
gdzie sie mozna zglosic? xD %-)
|
|
hmmmm a ile za miesac? ja bym sie zapisal ale dopiero do pazdziernika jak mozna to prosil bym kontakt na emaila ... PIENIADZ TO WLADZA, SUKCES TO WIEDZA ...
|
|
Najlepiej zgłosić się osobiście w siłowni:) Zajęcia są dwa razy w miesiącu i kosztują 45 zł. Następne zajęcia dla dorosłych (osoby powyżej 15 roku życia) w piątek o 17:30. Pozdrawiam Asia
|
|
male sprostowanie- zajecia sa 2 razy w tygodniu!!!!! i sa ok
|
|
A babcie też przyjmujecie??
|
|
Ryska:-) jakbyś miała ochotę to możemy razem bryknąć;-) "Zdrowy rozsądek to rzecz,której każdy potrzebuje,mało kto posiada, a nikt nie wie,że mu brakuje."
|
|
taaa... ciekawe co na to mój reumatyzm...;)
|
|
reumatyzm czy romantyzm ? ________ Malachit
|
|
Tak sobie czytam i myśłę, że zajęcia powinny być częstrze, gdyż aby coś osiągnąć trzeba ćwiczyć przynajmiej 5-7 godzin dziennie. Mimo to życzę sukcesów.
|
|
Podaję terminy spotkań poszczególnych grup: - grupa dziecięca (do 15 roku życia) - poniedziałki i czwartki o godz 17:30; - grupa dla dorosłych (powyzej 15 roku życia) - środy i piątki o godz. 17:30. Zapraszam wszystkich chętnych.
|
|
Czy sa jeszcze wolne miejsca bo nie wiem czy się wybierać?
|
|
Ryska chyba nie jest z Ciebie taka babcia :P Jeszcze jestes młoda hehe
|
|
Nadal są wolne miejsca, więc zapraszam serdecznie wszystkich chętnych. Plan spotkań poszczególnych grup bez zmian. A więc do zobaczenia. :)
|
|
Uprzejmie informuję, że w tym tygodniu zajęcia dla grupy młodzieżowej - czyli do 15 roku życia - odbędą się wyjątkowo w piątek o godz. 16. Serdecznie zapraszam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |