Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DAJESZ PRACE |
"Przyłącz się do kampanii - przekonaj ludzi, żeby kupowali polskie Zapraszamy firmy, które chcą wesprzeć kampanię: zorganizować razem z nami dodatkowe działania zachęcające konsumentów do kupowania polskich produktów i usług. Zgłaszajcie się do nas, jeśli macie pomysł i możliwość przyczynienia się do wzrostu patriotyzmu konsumenckiego wśród Polaków. Akcje ulotkowe, plakaty, imprezy specjalne, programy i artykuły w mediach, nietypowe formy dotarcia do ludzi - to wszystko możemy razem zrobić. Do końca kwietnia jest jeszcze czas! Zapraszamy także media - małe i większe - do nagłośnienia tematu na swoich łamach, antenach i w internecie. Im głośniej będzie o kampanii, tym będzie ona skuteczniejsza. Żeby kampania odniosła sukces, musi być spełniony jeden podstawowy warunek: musimy działać razem. Tylko wtedy można zrobić rzeczy wielkie z dużym, konkretnym rezultatem." http://www.dajeszprace.pl/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DAJESZ PRACE |
Popieram całokwicie, gdzie tylko mogę to to powtarzam. Mało tego że Polskie ale w pierwszej kolejności popieram nasze regionalne. Już od lat przekonuje mnie np. zdanie "Łożyniacy nie gęsi swój itd...." Medja powinny wytykać nasze regionalne produkty i to za fryko i po imieniu np. majonezy, piwo itd, (szczególne ukłony do radia "BAB" i "Łomża"
|
|
Super, robie tosamo ... tylko ze za granica.
|
|
Mam pytanie, A co inni robia by pomoc???? ci@
|
|
...np. robią to samo tylko nie chce im się o tym tutaj pisać... _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |