Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do 1POLAK |
Człowieku, jak mogłeś coś takiego palnąć? Nie na miejscu jest kpienie ze śmierci, a w szczególności w takich momentach! Gdzie jest admin? Na każdym forum 1POLAK dostałby natychmiastowego bana za taką wypowiedź. Czy naprawdę na tym forum musi kwitnąć chamstwo i bezczelność? Pytam: GDZIE JEST ADMINISTRATOR?????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do 1POLAK |
dałbyś linkado tej wypowiedzi. a tak Ciebie skrytykuję. Każdy ma swoje zdanie. nawet ja. Moim zdaniem nie wolno kić ze śmierci ale też nie lubię jak się ją wszem ogłasza robiąc z tego tanią sensację w mediach.
|
|
kiernek ma rację...
|
|
http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=107727&t=107727
|
|
Qrwa jaki lamus zajebany i on sobiedajne nick Polak suka, a nie polak qrwa jakiś jebnięty człowiek ile ta suka ma lat że taka cwana!!
|
|
Bożesz ty mój , nieznacie mnie , a takie wulgaryzmy na mnie leca . Ja nie kpię z śmierci , tylko z autorów takich wypowiedzi , mnie , przeciętnego , zapracowanego człowieka denerwuja tematy z inf. kto dzisiaj umarł , nalezy załozyc 1 temat tego typiu i tam piszcie , kto umarł . Poprostu mój wpis mał miec inny cel a wyszło tak jak wyszło . Sorka , dla tych , co uraził ich muj post . ___POLAK___TO___JA___
|
|
Jak Cię nie interesuje kto umarł - nie wypowiadaj się! Proste.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |