poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dentysta

Czy ktoś z was miał może stycznośc z dentystką na Szosie zambrowskiej?Poleciła mi ją pewna pani,ale nie jestem pewna czy się do niej wybrac.

pozdrawiam :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dentysta

ja polecam tomka poznalskiego na dlugiej albo pania na kieszkowej

pozdrawiam

A może jakieś numery doprowadzające do celu....?

H.

na szosie zambrowskiej sa dwa gabinety ktory ci ktos polecil ten znajdujacy sie w budynku starej przychodni teraz urzedu powiatowego czy w domku?

stanowczo odradzam ten w zielonym domku
zaleta ich jest tanie wykonanie roboty, ale co tanie to i w tym przypadku lipne.

wszystkie zeby ktore byly leczone w tym kabinecie musialem 2 tyg pozniej poprawiac u innego dentysty.

brak profezjonalizmu, liczy sie ilosc a nie jakosc

tej starszej babce trzesa sie rece,a mlode lubia jak boli

ja leczylam swoje zeby na szosie zambrowskiej tam w budynku dawnej przychdni, zero bolu (bez znieczulenia) wiadomo jakis tam dyskonfort jest ale co najwazniejsze zeby nie bola i nie krusza sie tak jak bywalo to u innych "specjalistow"

Polecano mi dentystkę w budynku starej przychodni.Własnie mówiono mi że jest ona bardzo delikatna i że jak leczy zęby to nie boli.Ja generalnie korzystałam z usług Pani na Wiejskiej,ale ona chciała by zajmowac się wszystkim.ona jest dentystka,zajmuje sie tak ze protetyka i innymi rzeczami.A taki dentysta to o kant tylka potłuc.:)Pozdrawiam

Ja do Pani na wiejskiej chodze 12 lat i jestem bardzo zadowolony

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org