Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wyjazd do Bialegostoku w sobote |
Witam, czy jest ktos kto jedzie w sobote do bialegostoku i ma wolne miejsce? Zaczynam studia a nasz kochany pks lomza ma pierwszy autobus dopiero o 6:40 a w bialym mam byc na 8:00 : /,oczywiscie zaplace w granicach ludzkiego rozsadku : D moj nr gg to 120460 a tel 500807445
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wyjazd do Bialegostoku w sobote |
ja mam. to kosztuje 5000 zł.
|
|
Fisztaszek ty jus sie taki inteligentny inaczej urodziles czy to w skutek jakiegos wypadku?
|
|
a o 5.40 czy 5.50 nie ma????? Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
niestety nie ma: ( pierwszy jest dopiero o 6:40 dzwonilem na informacje
|
|
Fistaszek za 5000zł to flat_erik może Linconem jechać(takim jak do ślubów jeżdzą:P) i krązyć po "Białym" haha:] flat_eric poproś kogoś ze znajomych myśle że sprawa jest poważna,ktoś powinien nawet "specjalnie" Cie zawiesc
|
|
Cięzka sprawa :/
|
|
a mi sie wydaje ze jest autobus o 4.50 rano...:)
|
|
ZA 10 tys na plecach cie zaniose.
|
|
ja jestem prawie pewny że jest o 4.50. Sam nim kilka razy ganiałem. Tyle że w od pon do pt, a w soboty to nie wiadomo. Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
BIAŁYSTOK WIZNA 11 4.50 F F KURSUJE W DNI ROBOCZE OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU rzeczywiście nie ma Tylko rower pozostał Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
363 363 zeer6 g4st4
|
|
a o 6:00 nie ma??? jezdzilam o tej godz kilka razy ....idz lepiej sprawdz na miejscu;/
|
|
Autobus o 6 jest ale dopiero od 2 pazdziernika :/
|
|
Sprawdź w rozkładzie ,sam często dowiadowywałem się telefonicznie i często to sie nie sprawdzało
|
|
dowiadywałem <skromny> *
|
|
aj ze mna dobrze gadaj to cie za 50 zl zawioze hihi
|