poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
dancing

co o tym myslicie?? Czy cos takie jak dancingi w naszym miescie dla ludzi starszych ??? sprzedalo by sie to?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: dancing

w barze alicja jak sie nie myle to w kazda sobote sa, i w klubie sieniora chyba tez

i jest fajnie

Tak,madzius ma racje,ale do klubu seniora przychodza stali bywalcy czyli czlonkowie tamtejszego klubu i watpliwa sprawa aby zmienili lokal.Niewiem jak jest w Alicji czy dancing-i sa tam udane. Pozdro

Hehehe dobre w Ełku podobno takie kluby sa i imprezy są tam co tydzień może i unas się dobrze rozkręci.

Swego czasu bywały w Retro ... ale coś ostatnio przycichło ...

W Retro były na samym początku,ale nikt nie chce u niego grac"mowię o kapeli " ponieważ niema facet chęci godziwie im za to placic.Takze loveley jak masz dobry lokal to rozkrecaj ten interes :)pozdro

hm nie jestem jeszcze moherem, ale dle dyskoteki z 15-latkami mi nie leżą, więc do dzieła

Tak jest, do dzieła. Zwłaszcza, że "Alicja" nie ma koncesji na alkohol i dziwnie taki dancing bez alkoholu wygląda.

ADALL

startuj chłopie z otwieraniem jak masz ciekawy plac i dużo zapału a myślę że szybko sie coś takiego rozkręci. Wkońcu jest tu sporo mieszkańców chętnych spędzić wieczór poza murami szarego bloku a z tego co wiem to nic dobrze prosperującego jeszcze nie otworzono. tak ze do dzieła :)

loveley,dlaczego nic nie piszesz? :)

1 nie jestem "chlopem" jestem kobieta
2 wypowiedzi nie byly az tak zachecajace do rozmowy
3 tak sie tylko nad tym zastanawialam bo chce wkoncu cos zrobic dla tej lomzy zebyscie tak nie nazekali ze nic tu nie ma

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org