Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gdzie w Łomży na dobrą kawę? |
gdzie w Łomży na dobrą kawę?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gdzie w Łomży na dobrą kawę? |
tylko w domu
|
|
potwierdzam- w domu tylko i wyłącznie!!!
|
|
Jest pełno miejsc, wystarczy przejść się Legionów...
|
|
|
w jamie zrobią ci dobra kawe... tylkotam w sumie na nia chodze.... w malinie na starym rynku nie polecam latte... reszta niewiem...;/
|
|
W domu ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
Moim zdaniem nawet na statoilu robią całkiem dobrą:) a sens pytania był być może też taki, gdzie można w miłej atmosferze wypić tą kawe:)
|
|
A o kawie w domu piszą pewnie ci co dla nich Łomża jest ble, nie ma tu co robić, gdzie wyjść, wiocha itp itd:)
|
|
retro. lavazza. mi smakuje tam bardzo.
|
|
Retro..tylko i wyłącznie !!!!!!!!!!!!!!!Super kawa...bądz Karczma pod Topolami(droga na Ostrów Mazowiecką) Dawidoff kawa też dobra
|
|
zdecydowanie retro. personel jest po szkoleniach odnośnie kawy i jej robienia. a atmosfera i klimat tez niczego sobie
|
|
A ja bym polecił Klub Biebrzę. JAka atmosfera :):)
|
|
> A ja bym polecił Klub Biebrzę. JAka atmosfera :):) i personel po szkoleniach ;)
|
|
JA skorzystałbym ewentualnie profezjonalizmu personelu.
|
|
po jakich niby skzoleniach jest ten personel?? kto ich szkolil?? wlasciciel ich uczyl jak wlaczyc ekspres??
|
|
Ja jak Ja może nie jesteś smakoszem kawy, a tylko ją pijesz a to zasadnicza różnica, to by wyjaśniało Twoje podejście do tego typu szkoleń. Pozdrawiam
|
|
pytam wiec gdzie byli szkoleni, mam swiadomosc tego ze takie szkolenia sie odbywaja, aczkolwiek standardy naszych restauracji nie wymagaja tego, dlatego tez mam watpliwosci co do ich przeszkolenia, dziwne??
|
|
Napić się to rzeczywiście dobre pytanie i trudna odpowiedź... Też popieram Retro, ale czy Pod Topolami na kawę??? A inne pytanie to takie - gdzie w Łomży kupić dobrą kawę do ekspresu? Oczywiście w ziarnach. H.
|
|
mooooże w stokrotce, kiedyś szukałam czekolad Lindta, teraz wybór jest spory włąśnie tam.
|
|
stokrotka to chyba jedyny sklep w którym jest wybór Lavazza (kupuj tylko 100%arabica), inna nie nadaję się ani do picia, ani do prawdziwych ekspresów (nie jakiś śmiesznych zaparzaczy) pytałam oczywiście o miejsce i kawę, bo jedna i druga rzecz jest istotna, przynajmniej dla mnie, bo kawa, nawet niezła, pita w oparach pizzy raczej mi nie odpowiada. szkolenia personelu, co do których ktoś miał tu wątpliwości, są konieczne do każdej maszyny w restauracji bardziej skomplikowanej niż czajnik, a owy kurs obsługi przeprowadza zazwyczaj firma sprzedająca dany sprzęt. podsumowując jutro idę do Retro ;)
|
|
w banku na dwornej jest niezla. ps. tylko musisz nasciemniac, ze chcesz wziac kredyt itp....
|
|
hehehe dobre, niestety z Retro nici, w sobotę było wesele i nie wpuszczają... trochę siara, bo sobota wieczór to dobry czas na relaks... poszukiwania trwają
|
|
ja pilam w 4 pory roku na pilsudskiego latte dobra byla:D
|
|
-------------- E U R O C A S H -------------- I Za F R E E
|
|
U Twojej starej po stosunku, prawdopodobnie dobrze stawia. 'You got a problem, I got a problem solver, and its name is revolver'.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |