Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Współpraca - miasta partnerskie |
Witam Jestem adminem forum niezależnego forum Czechowic-Dziedzic. Z tego co u nas wiadomo Łomża i CzDz są miastami partnerskimi. Był nawet u nas ten temat już poruszany http://czechowice.eu.org/index.php?showtopic=345. Niestety władze miast jak zwykle poza oficjalnymi deklaracjami niewiele chyba robią bo jakoś nie zauważyłem żeby u nas poza tabliczkami z nazwami miast partnerskich na rondach w centrum miasta coś z tego wynikło dla CzDz i Łomży. W zasadzie chciałem zaproponować chętnemu promocję Łomży w naszym nowym właśnie tworzącym się projekcie portalu gdzie będzie miejsce na informacje o miastach partnerskich, a kto lepiej przedstawi nam Łomżę niż rodowity łomżanin :-). Proiszę chętnych do współpracy o kontakt na e-mail rkubica@wp.pl . Pozdrawiam Łomżę w imieniu swoim i CzDz.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Współpraca - miasta partnerskie |
...a może zarządzający portalami wymieniliby się między sobą kontaktami.... i dogadali się co do współpracy...? --- PGG
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |