Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomżyńskie urzędy - jakie są ? |
Witam Mam propozycję na stworzenie rankingu najmilszego, najbardziej przyjaznego, NAJGORSZEGO i ODSTRASZAJĄCEGO urzędu w Łomży. Oczywiście w urzędach tych pracują ludzie opiszcie ich zachowanie, jak się odnoszą do ludzi. Zachowanie pracowników świadczy o ich pracodawcach. Propozycja nr 1: Agencja Restr. i Mod. Rol. - wymalowane, niekompetentne lale, które patrzą na petenta z taką wyniosłością, że tylko centymetry dzielą je od upadku na dno (a może już tam są?). Piszcie o swoich doświadczeniach w tej materii.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomżyńskie urzędy - jakie są ? |
Akurat tak się składa, że prcuję w ARiMR i to co napisałeś to bzdury. Nikt tam na nikogo nie patrzy z wynisłością i nie ma tam zadnych wymalowanych lal. Może poprostu jestes niedowartościowany i nie potrfaiłes nalezycie załatwić jakiejś sprawy. Odpowiedni stosunek do interesantów jest ścisle przestrzegany w naszym oddziale co jest podkreślane przez przełozonych niemalże na każdym kroku. Więc nie pisz takich kłamstw, tylko zacznij od siebie.
|
|
Niestety nie masz racji. Poproszono mnie tydzien temu o załatwnie sprawy w Twojej Agencji i spotkałem się w pokoju na II piętrze /chyba był to pokój nr 215/ z nieuprzejmą osługą. Pani, która tam siedziła zamiast spokojnie wyjaśnić, prawie zaczęła na mnie wrzeszczeć. Natomiast panienki na I piętrze nie umiały nic wyjaśnić, chociaż starały się być uprzejme. Faktem jest, że chłopak na parterze, do którego w końcu trafiłem był uprzejmy i kompetentny.
|
|
Pilocie Pirx - nie miałem zamiaru atakować nikogo personalnie ale jak chcesz to podam ci nazwiska i stanowiska Pań z którymi miałem do czynienia w twojej firmie.
|
|
Marx07 masz racje- to gniazdo os i to nie tylko moje zdanie współczyje ludziom bezrobotnym, którzy w ARiMR szukają pracy,bo ja tam byłam zostawić podanie o pracę kolegi i potraktowały mnie tam jak psa, a co najdziwniejsze usłyszałam, że podanie zostanie zniszczone.CO PAN na to Panie DYREKTORZE? ale co się dziwić jak tam każdy pracuje dzięki protekcji i każdy jest ważny Doc
|
|
Wydział finansowy UM ma miłe i cierpliwe panie (jeśli chodzi o urzędy) bo na wielkie uznanie zasługują panie w Domu Pomocy Społecznej przu ul. Polowej za ich mesjańską posługę i realizację powołania pedagogów, psychologów, wychowawczyń i opiekunek niepełno sprawnych dziewcząt. Także w służbie zdrowia jest wiele osób zasługujących na wielkie uznanie za swą jakże mało docenianą a wielką, ciężką i bardzo odpowiedzialną pracę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |