sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ŁKS znowu na zakręcie?

ŁKS znowu na zakręcie? Znowu zaległości finansowe wobec zawodników, czy ktoś w tej Łomży myśli! Jeżeli niema kasy i zawodnicy nie dostali premii za czerwiec to poco była organizowana wycieczka do USA? Gdzie kasa z biletów i jak są one rozliczane, bo z tego, co widzę to jest jedna wielka ściema. Trzeba oficjalnie powiedzieć ile potrzeba miesięcznie kasy na klub, a nie ściemniać, może zrobić jakąś kwestę jak na cmentarz 1 listopada?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ŁKS znowu na zakręcie?

Wycieczka do usa byla sponsorowana...
Znowu zaległości dla zawodników? Zawsze były... Brakuje w Łomży dużych sponsorów i tak będzie zawsze...Bilety to mały % potrzeb... Kwesta? Jak znam życie starczy na piwo i pączki:)

[]-[]

skecz najpierw dobrze zapoznaj sie w temacie a później pisz i to z głową pomyśl bilety to nie wszystko a kasa z nich zapewne idzie na oraganizacje meczy bo to tez kosztuje

...dobrze, że wyniki ŁKS-u nie odzwierciedlają takiej sytuacji...ale jeżeli nic nie poprawi się w organizacji i pozyskiwaniu dodatkowych finansów, to takiego "hapy endu" jak w ubiegłym sezonie może już nie być...

jak dobrze pamiętam to kaseja mówił że kasy ma więcej o 50% niż analogicznie w roku ubiegłym i się bardzo cieszy, aż tu nagle kasy znów brak!

Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.

papkarol to zle pamiętasz,Kaseja mówił ze będzie więcej kasy o 20 lub 25 %

a ja to tam mam juz dość tegi ŁKS-u , buraczany zarząd nie umie znaleść sponsora , jak tu by było mało firm , zawodnicy straszą strajkiem , nie ma kasy , na trybunach kłutnie miedzy kibicamy , wyzwiska kibiców np. na wyjazdach , to co zaprezentował Lublin to żenada , chrzanić to . Zacznijmy sponsorowac np. zespół z PG1 , jest w 2 lidze i dziewczyny w siatkie umieja grać .

___POLAK___TO___JA___

Mam nadzieję że nie płacenie piłkarzom to tylko plotka. Śledzie zawsze obsr***ją ŁKS. Bo jeśli to prawda to dziwne są zaległości za czerwiec. Czy naprawdę nie można zapłacić kilku piłkarzom? Przecież z połową zespołu kontakty podpisano "5 minut" przed rozpoczęciem rundy jesiennej, czyli koniec lipca. A co do frekwencji to gdzie się podzieli kibice z nowej trybuny? Połowa ( a może nawet 2/3 ) krzesełek pusta :(

Niestety w Łomży sportu nigdy nie będzie na wysokim poziomie. II liga Łksu to jest kwestia góra 2 sezonów - nie ma pieniędzy na transfery, nie ma pieniędzy na juniorów a na dobrej szkółce piłkarskiej dla najmłodszych powinien opierać się każdy klub. Teraz jakoś się to kręci, ale wkońcu wszyscy stracą cierpliwość i nikt w tym klubie nie będzie chciał grać. Poczekamy do najbliższego okienka transferowego. Z tego co słyszałem to PG1 też nie ma sponsora który by wyłożył kupe kasy a do tego sala w jedynce nie nadaje się na rozgrywanie meczy w II lidze - chodzi o wymiary, wysokość itp. W gre wchodzi hala przy sp9, ale podobno wymaga jakiegoś remontu. A więc bez potężnych sponsorów w Łomży sportu z prawdziwego zdarzenia nie będzie nigdy, a najsmutniejsze jest to, że ja w najbliższych latach takiego sponsora nie widze. Niestety Browar Łomża i hurtownie to zamało.

się k**** odezwał specjalista od marketingu i szkolenia młodzieży

Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.

Większy specjalista od ciebie buraku!!!

[]-[]

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org