Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
karaoke |
Witam zna może ktos strony bezpłatne lub program przerabiający piosnke w formacie mp3 do formatu midi aby ten format odpalił program o nazwie vanBasco's Karaoke Player
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: karaoke |
nie nie znam ale za to ladnie spiewam :P:P
|
|
ta pewnie jak stechły wieloryb
|
|
Mam złą wiadomośc - NIE MA Takiego programu, możesz nie szukać. Są róznego rodzaju próby stworzenia takiego programu, ale żaden nigdy nie zadziała. Midi to mowiąc w skrócie cyfrowy zapis nutowy a utwór z pełnią swoich barw nigdy nie da się przerobić na midka. Pisałem o tym pracę dyplomową... ;) Napisz mi o jaki utwór Ci chodzi to może go mam i Ci podeślę. Pozdrawiam
|
|
A jesli nie wierzysz to masz tutaj linki programów do przerobki - sprawdź i zobacz jaka żenada Pozdrawiam
|
|
gwt -tomek wszystkie nutki jakie masz
|
|
dzieki dzieki ale nie slyszales nie oceniaj 5 lat na scenie cos robi ( no nie na wielkiej,ale zawsze cos)
|
|
A dlaczego mam nie oceniać? I czego niby nie słyszałem Skoro juz całe 5 lat jesteś na scenie to daj mi przykład programu ktory zrobi midka za Ciebie... Mam nadziję że mnie zaskoczysz pozytywnie :) pozdrawiam
|
|
sorry ale ja sie na programach komputerowych nie znam. Ksztalce sie w zupelnie innym kierunku
|
|
[]-[]
|
|
[]-[]
|