Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kamery AXIS na rondzie,stadionie |
Witam. Czy ktoś orientuje się jak zdobyć obraz z kamer Policji w Łomży? Pewne jest na 100% że kamery te działają w systemie Axis i jest to zaawansowana technologia cyfrowa czyli kazda kamera ma swoj IP i połaczenie między komendą a kamerą polega na połączeniu coś ala WiFI. Od razu mówię że odbioriki kamer bezprzewodowych nie działają z tą kamerą która jest na rondzie i w innych miejscach. 900MHz odpada.Natomiast 2.4 GHz niesprawdzałem Nie chodzi mi o sterowanie kamerami za pomocą programu jaki oferuje AXIS (obrót,zoom,klatka itd). Interesuje mnie czy owy obraz jest gdzies udostępniany i czy jest mozliwosc zeby ten sam obraz miec u siebie w PC? 4lomza.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kamery AXIS na rondzie,stadionie |
Druga sprawa zeby promowac miasto mozna by udostepnic obraz dla mieszkancow lomzy i z daleka.. tak jak w Białymstoku lub Warszawie 4lomza.pl
|
|
kiedyś miałem gdzies linka do kamerki na woj.polskiego ale teraz juz nie ;/
|
|
A pomyśleliście o tym że nie każdy sobie życzy aby był widoczny w necie nap mąż mówi że jest w pracy a tu żona widzi jego auto z jakoś blądi w środku ;))) Pozdrawiam
|
|
Bardzo dobry pomysł. Kiedyś był link do kamery na al.legionów a by mogli udostępnić na zjeździe i na starym rynku ;) tylko bym wam pomachał jak piwo żłopie na placu czerwonym ;)
|
|
ty skaner a o tsunami to slyszales? -- tomek w. \"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\" \"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"
|
|
tsunami to ja mam rano w ubikacji więc słyszałem i widziałem. Ale co to ma wspólnego z tematem ?
|
|
[]-[]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |