sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kamery AXIS na rondzie,stadionie

Witam.

Czy ktoś orientuje się jak zdobyć obraz z kamer Policji w Łomży?
Pewne jest na 100% że kamery te działają w systemie Axis i jest to zaawansowana technologia cyfrowa czyli kazda kamera ma swoj IP i połaczenie między komendą a kamerą polega na połączeniu coś ala WiFI.

Od razu mówię że odbioriki kamer bezprzewodowych nie działają z tą kamerą która jest na rondzie i w innych miejscach. 900MHz odpada.Natomiast 2.4 GHz niesprawdzałem

Nie chodzi mi o sterowanie kamerami za pomocą programu jaki oferuje AXIS (obrót,zoom,klatka itd). Interesuje mnie czy owy obraz jest gdzies udostępniany i czy jest mozliwosc zeby ten sam obraz miec u siebie w PC?

4lomza.pl

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kamery AXIS na rondzie,stadionie

Druga sprawa zeby promowac miasto mozna by udostepnic obraz dla mieszkancow lomzy i z daleka..

tak jak w Białymstoku lub Warszawie

4lomza.pl

kiedyś miałem gdzies linka do kamerki na woj.polskiego ale teraz juz nie ;/

A pomyśleliście o tym że nie każdy sobie życzy aby był widoczny w necie nap mąż mówi że jest w pracy a tu żona widzi jego auto z jakoś blądi w środku ;)))
Pozdrawiam

Bardzo dobry pomysł. Kiedyś był link do kamery na al.legionów a by mogli udostępnić na zjeździe i na starym rynku ;) tylko bym wam pomachał jak piwo żłopie na placu czerwonym ;)

ty skaner a o tsunami to slyszales?

--
tomek w.

\"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\"

\"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"

tsunami to ja mam rano w ubikacji więc słyszałem i widziałem. Ale co to ma wspólnego z tematem ?

[]-[]

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org