Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lechu Marchelewski |
Lechu Marchelewski.Nawet nikt nie wspomni o tym że pochodził z naszych stron tu spędził dzieciństwo w Bronowie gdzie spoczywa jego ojciec . Był naprawdę wspaniałym facetem .Miałem okazje poznać go osobiście choć rzadko bywał w rodzinnych stronach.Zginął w sobotę w Radomiu podczas pokazów air show. Wyrazy współczucia dla rodziny.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lechu Marchelewski |
[*]
|
|
ups, a skąd mi to wiedzieć. Dziennikarze dali d... Oni wszystko wiedzą, ściemka wszystkim
|
|
cyt: "Do tragicznego wypadku, w którym zginęło dwóch pilotów Grupy Akrobatycznej Żelazny - Marek Dubkiewicz i Sebastian Chrząszcz doszło 2 czerwca 2003 r. Dwusilnikowy samolot przeleciał tuż nad blokami mieszkalnymi, a potem wbił się w ziemię podzielonogórskiego osiedla Czarkowo". To nie pierwszy i ostatni pogrzeb w tej grupie. W marcu 2006 zginął następny pilot. To odważni ludzie a zawód obarczony grupą wysokiego ryzyka. ADALL
|
|
nic nie robić tylko latać, akrobacje kręcić wciąz Być ŻELAZNYM po kres świata tu w przestworzach jest nasz dom (..) nic nie robić tylko latać, bez zakazów albo norm być ŻELAZNYM całą wieczność to fly forever we were born. www.zelzany.azl.pl był wspaniałym ojcem, mężem, dziadkiem, wujkiem, pitotem... człowiekiem [*] Mała
|
|
ADALL jak już coś to była wielka pasja i wielkie hobby a nie zawód wykonywany to trzeba kochać .nie cytuj już i nie kracz
|
|
arman: nie życzę nikomu nic złego. Znam doskonale Bronowo, mam tam przyjaciół i znajomych. Czasami także tam bywam. Odnośnie zacytowanego przeze mnie słowa zawód, myślę, że wiem co mówię, gdyż ludzie Ci nie byli tylko pasjonatami. Wykonywali także bardziej przyziemne czynności jak np. szkolenia pilotów, czynności związane z bieżącą działalnością aeroklubu (nasz znajomy był emerytowanym wojskowym i liniowym pilotem SKY). Dlatego wg mnie było to przedłużenie kariery zawodowej w pasjonujące jak piszesz hobby. Szanuję ich za olbrzymią odwagę. Przykro mi z powodu tak tragicznej śmierci. ADALL
|
|
Ja pochodzę z Bronowa i znałem Leszka Marchelewskiego. To był wspaniały człowiek, WYJĄTKOWY i DOSKONAŁY. Wyrazy wspólczucia dla rodziny.
|
|
[]-[]
|
|
[]-[]
|