Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Muza w Alibi |
Siemanko!! Mam pytanie do osób często bywających w Alibi a mianowicie chodzi mi o muzę z Alibi. Spodobały mi się dwa fajne kawałki co często lecą w Alibi ale żecz w tym że nieznam ich czy ktoś zna jakies tytuły fajnych nut często puszczanych w Alibi jak tak to proszę o tytuły. THX
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Muza w Alibi |
no wiesz "żecz" w tym ze w alibi leci duzo kawalkow :] "Walczmy z alkoholizmem!!!Pijmy więc więcej aby inni mieli mniej!!"
|
|
może chodzi ci o music is my extasy, albo majorka
|
|
eheh xd albo cyganeczka zosia? :D 'Still me Till they Kill me.. I love it when they fear me..'
|
|
Nic z tych dipolo!! Bardziej techno i pop !!
|
|
sean kingston- beautiful girls xd 'Still me Till they Kill me.. I love it when they fear me..'
|
|
a co tam teraz grają? jaki średni wiek bywalców? ostatni raz tam byłem dwa lata temu... a jeszcze za czasów Piwnicy cały weekend się tam siedziało :] ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Syke N Sugarstarr - Are You (WATCHING U WATCHING ME) (New Master Mix)
|
|
wiek to tak 17-20+ 'Still me Till they Kill me.. I love it when they fear me..'
|
|
chyba 18-14-
|
|
Yoo Ta też fajna ale jeszcze nie to :(
|
|
wiek? od 14-15 w górę;P
|
|
Mirage - wiosna wiosna hehe xD 'Still me Till they Kill me.. I love it when they fear me..'
|
|
OOO LOL Nie
|
|
Timbaland- The Way I Are to pewnie slyszales 'Still me Till they Kill me.. I love it when they fear me..'
|
|
Słyszałem i mam jedna to jakoś sie zaczynała że dj z tłumem jakos krzyczeli ;/
|
|
Głównie gorace 13stki pod dj-ką hehehehe. A to co tam graja mozna nazwac muzyka?? Przeciez to drugie Milano buhahaha
|
|
Jaki lol z ciebie niewiedziałem że można to zwac muzyką qrwa weś nie zaśmiecaj forum chodzi mi o tytuły
|
|
|
Alibi--- syf, duchota, pełno bujaków... ogólnie złe wrażenia
|
|
Każdy ma inne upodobania i woli taki klub w którym się zajefajnie bawi!! LOL
|
|
w tym miejscu zawsze niezależnie jak sie nazywało najgorsza była męska WC z urwanym kiblem i wodą na podlodze ityle lat nikt tego nie naprawiał bleeeeeeeeeeee....
|
|
moze Millenium-Day after day lub Daze- I need a super Hero lover, albo Dj Hazel- Wes Pigulke -=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-
|
|
OO ta Daze- I need a super Hero lover też nawet nawet ale jeszcze nie to co szukam.
|
|
Marquess - Vayamos Companeros
|
|
najlepszym sposobem jest zwrócenie sie do dj gdy tylko usłyszysz tą nutkę w Alibi kolejny raz.A co do brudnego kibla to sie zgodze....planowany jest remont alibi.Znam dziwczyny pracujace tam i stad wiem.
|
|
Ja tez znam dj osobiscie mieszkam niedaleko.Fajna kolezanka:)
|
|
pawcio a moze to ta nutka DJ Klubbingman feat. Trixi Delgado - Love Message:)... -=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-
|
|
Nie to nie to:(
|
|
[]-[]
|
|
LOL
|
|
Don Vasyl & Roma - Tyle dziewczyn a ja sam ?
|
|
Spieprzaj dziadu!!
|
|
Autor: P@wcio (---.lom.vectranet.pl) Data: 02-09-07 14:15 Nic z tych dipolo!! Bardziej techno i pop !! Łomża to jest potęga! Łomża najlepsza jest! Łomże trzeba szanować! Łomża nasz ŁKS! Panie Boże , widzisz a nie grzmiisz.... człowieku, czy ty kiedykolwiek słyszałes techno... bo w łomży nie ma żdnego klubu gdzie graliby techno<wow> no może kiedys atom, ale też bardziej w strone house, trance, electro to było...
|
|
No dobra tak nie wnikaj człowieku jak by każdy tak we wszystko wnikał to by tu mało kto poprawnie pisał!!
|
|
[]-[]
|
|
[]-[] ***** weś nie wnerwiaj ludzi tymi swoimi zjebanymi znaczkami!![]-[]
|
|
[]-[]
|
|
No co więcej już niemacie pomysłó?? :(
|
|
ramanda-clap your hands -=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-
|
|
Niestety niee
|
|
hahahah wymienic typowi wszystkie nuty jakie od 2 lat leciały w alibi może którąś trafi i mu sie spodoba hahha niektórzy ludzie na tym forum to kompletni idioci podaj wykonawce dostaniesz i tytuł a tak to strzelaj co ci sie podoba... a średnia wieku w tym klubie to pewnie do 16 lat dobije... ostatnio poszedłem z kumplami do tego klubu i byliśmy chyba najstarsi ( a mamy po 20 lat) "stali" bywalcy aż sie dziwili co to sie dzieje hahah :D klub zszedł na psy bar wygląda jak za komuny.... podchodzisz patrzysz na "wystawę" a tam stoi 2 rodzaje piwa i 2 rodzaje napoju... Kiedyś jak było tam jeszcze metro był fajny klimat nieźli ludzie ale ciekawe ilu bywalców alibi pamięta jeszcze czasy metra pewnie nie wielu bo jak było metro to oni byli w podstawówce hahah
|
|
Dobra ********** szmato jak Ci nie pasuje to nie czytaj nie nie chodź do tego klubu ityle cioto niemyta!!
|
|
cioty niemytej to sobie koleszko poszukaj w domu przed lustrem patrze ze twardziel sie z ciebie zrobił przez internet a pewnie w klubie tak byś mi nie powiedział w oczy wiec zważaj sobie co piszesz... do tego klubu raczej nie przyjdę ale na forum będę zaglądał a że jest to forum publiczne moge zabierać na nim swoje zdanie i nie jest to zabronione ale chyba cie nie wyzywam i nie zycze sobie bys to robil wobec mnie ale właśnie przez takich ludzi jak ty to forum schodzi na psy tematy sa denne i wogle tragedia a jak ktoś chce tobie uswiadaomic to sie ciskasz jak chodzisz do klubu to zapytaj dj co puszcza pewnei ci powie no chyba ze masz tak mala sile przebicia ale ja juz na to ci nic nie pomoge....
|
|
Dobra spadaj taki qrwa pewny to ty lepiej niebądź
|
|
hahah dobra wez juz mnie nie smiesz
|
|
ej co to jest za nutka co dj na początku coś tam krzycze jakieś eya eya czy coś w tm stylu??
|
|
Ludzie dajcie spokój i nie zaśmiecajcie forum takimi głupotami. P@wcio jeżeli podoba Ci się jakaś piosenka w ,,klubie" Alibi, to podejdź do DJ i zapytaj jaką piosenkę obecnie puszcza, sądzę, że Ci pomoże. A jeżeli szukasz nowych piosenek to powiedz to wprost i nie ściemniaj tylko wejdź sobie na www z nowościami lub rankingiem najlepszych i najnowszych mp3, spisz tytuły, ściągnij i to będzie tyle. Jeżeli chodzi o moją opinię na temat ,,klubu" Alibi to mogę powiedzieć jedno TRAGEDIA. Jak napisało kilku moich poprzedników, żadnych rewelacji. Średnia wieku wynosi 15-17 lat, domowe przedszkole pijanych nastolatków. W Łomży nic się nie zmieni dopóki w lokalach nie będą sprawdzane dowody. ,,Jak niewiadomo o co chodzi, to zapewne chodzi o ..." Pozdro!
|
|
buhahahahaha jaki typ przegiecie! w lomzy to chyba tylko w yamie sa sprawdzane dowody wiec tam nie znajdziesz malolatow pijanych! w innych klubach hmmm klubach zle okreslenie w innych lokalach typu "alibi" czy "7 kier" jest duzo takich ludzi ( czytaj dzieci) ktore bujaja sie na lewo i prawo wypija pare piwek i mysla ze sa juz kims hehehehe smiac sie chce co do nutek ktore szukasz czlowieku to nie bede powtarzal tak jak napisalo kilkoro poprzednikow moich podejdz do dj jak nie mozesz lub nie znasz lub sie wstydzisz to zapytaj kogos moze beda tak uprzejmi i powedza tobie . co do kibli w "alibi" to i damski i meski od kas pamietam byly w oplakanym stanie nawet jak byla jeszcze " piwnica" ale coz nikt z tym nic nie chce zrobic niewazne, peace imprezowicze i ludzie szukajacy iosenek gdzie dj cos z publika krzycza hehehehehe smiech na sali czlowieku zacznij sie uczyc a nie na forum piszesz ... PIENIADZ TO WLADZA, SUKCES TO WIEDZA ...
|
|
Popierwsze to nie jestem dzieciakiem więc jak niewiesz ile ktoś ma lat to niepyskuj, a po drugie tańczyłem jak ona leciała i niesprawdziłem.
|
|
buhahahhaahahahaha dobra dobra panie dorosly nie sraz zarem to nie mogels podejsc po skonczeniu piosenki zapytac? alez ty masz problemy czlowieku najpierw pomysl a pozniej zakladaj posty typu jaka piosenka leciala w alibi jeszcze podaj date i dokladna godzine moze wkoncu trafisz w ta piosenke ... PIENIADZ TO WLADZA, SUKCES TO WIEDZA ...
|
|
masz na głowie gówno krowie, twoje dupsko stanie sie moim trofeum myśliwskim. wyglądasz jakby twoja stara podczas ciąży miała kurwicę macicy ty leśny rąbaku. jesteś zaspermionym brudnym rzepem, weź sie rozbiegnij i w drzewo jebnij stulejarzu.
|
|
z bluzgacza to kazdy umie :D
|
|
ale pojechane :D ludzie opanujcie swoje emocje :D
|
|
hehheehhe i co ty myslisz ze mnie to w jakis sposob urazi badz zdenerwuje przestan dziecko widac jak nisko jestes i nikt nie bedzie sie znizal do twojego poziomu hehehe mnie to smieszy i smieje sie z ciebie jak i pewnie cale forum ... PIENIADZ TO WLADZA, SUKCES TO WIEDZA ...
|
|
ha ha ha ! n/c 'Still me Till they Kill me.. I love it when they fear me..'
|
|
ahahha dobry KOLO:D:D:D: -=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-
|
|
nie wiecie moze jak nazywa sie taka piosenka, jest z tego roku to takie polaczenie hmm techno i popu spiewa ja jakis facet i wiem ze w refrenie cos wyje w stylu: uuuuuuu, wiem ze nie jest to wyczerpujaca podpowiedz ale moze akurat ktos ja skojarzy, z gory wielkie dzieki. PS. nie wiem czy ona leci tam czesto, bo bylem tam tylko 2 razy no i te 2 razy ja slyszalem
|
|
HEJ. MAM PYTANKO. CZĘSTO CHODZĘ DO ALIBI I TAM LECI TAKA ŚWIETNA PIOSENKA. połączenie POPU I TECHNO. W REFRENIE JEST OOOOO NIGHT. WIEM ZE TO MOŻE NIE WIELE MÓWI ALE MOŻE ktoś SKOJARZY:)
|
|
niekojaze mozesz ja zanucic ?? napewno bedzie latwiej
|
|
dzieci....
|
|
hahahahaha ... PIENIADZ TO WLADZA, SUKCES TO WIEDZA ...
|
|
MOJITO - Eo- ea! (Que viva la noche)
|
|
moze poproscie moderatora, zeby dodal jeszcze jedno forum. beda wtedy 3: ogolne, polityczne i 'muza w alibi' <rotfl> Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
niestety to nie to:(
|
|
tamta piosenka w całości jest po angielsku
|
|
Do Nastka: Nie wiem czy przypadkiem nie chodzi Ci o piosenke P.Diddy- Last night :) pzdr
|
|
OOOO Niunia188 Wielkie Wielkie dzięki tego właśnie szukałem hehe (((((((((([O]))))))))))Mojito-Eo Ea(((((((((([O]))))))))))(((((((((([O]))))))))))
|
|
OO i jeszcze jedna się znalazła mariolom Wielkie Dzięki !!
|
|
Dzięki ale to niestety nie jest p. diddy:( pozdro
|
|
nie ma za co p@wcio:) :):) Grać na całego! I walczyć do upadłego! Gwałcić, mordować! ŁKS musi panować! hihi ;d;d;d
|
|
a zjebana jak h*** bez kitu dzieci same ehh... klub spadł na psy nie to co bylo za czasów gdy stalim z ziętkiem na bramce w metro;p hihihi u geńka nie jest ten sm klimat my malolatow nie wpuszczalismyp liveeeeeeee
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |